ειδήσεις

Corsair Dominator Platinum DDR3 memory στα 3GHz

Η σειρά Dominator είναι η premium της Corsair, αλλά έχει περιέλθει σε δεύτερη μοίρα τα τελευταία χρόνια προς όφελος της Vengeance series που είναι πιο φιλική προς το πορτοφόλι μας και γι αυτό έχει κερδίσει τα φώτα της δημοσιότητας.
Αλλά ενώ η Vengeance series έχει υπηρετήσει καλά την mainstream αγορά, υπάρχουν μερικοί από εμάς που επιμένουν να πληρώνουν περισσότερα λεφτά για το hardware του αγαπημένου τους υπολογιστή με σκοπό να πάρουν το κάτι παραπάνω σε επιδώσεις. Γι αυτούς τους χρήστες έρχεται η top-of-the-line Dominator Platinum. Οι Dominator Platinum σύντομα θα είναι διαθέσιμες σε κιτς διπλού και τετραπλού καναλιού με ταχύτητες έως και 3.000 MHz.
Αυτή η κορυφαία σειρά θα έχει ως στόχο τους λάτρεις του overclocking που ψάχνουν τα ρεκόρ.
Εάν είστε έτοιμοι να δώσετε πολλά χρήματα για να πάρετε μνήμες που φοράνε προσεκτικά επιλεγμένα chip υποψιαζόμαστε ότι σύντομα θα βρεθείτε με τις Dominator Platinum που τους αρέσει να δουλεύουν στα όρια. Οι νέες Dominator Platinum φορανε το DHX heat spreader που είναι μια τεχνολογία της Corsair, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.
Επίσης είναι φτιαγμένες σε custom PCB με χάλκινα thermal pads, με ανοξείδωτο χάλυβα στον κορμό της ψύκτρας και γυαλισμένο αλουμίνιο που φωτίζει και ομορφαίνει την κορυφή τους.
Οι μνήμες RAM υψηλής ταχύτητας μπορούν να προσφέρουν λίγο πραγματικό όφελος στον πραγματικό κόσμο, στις πρόσφατες πλατφόρμες της Intel, αλλά οι Platinum με αυτά τα εντυπωσιακά heatspreaders σίγουρα θα κάνουν την διαφορά στο PC του power use

About Freegr network

Από το Blogger.