ειδήσεις

Tο απόλυτο Case για τον παθιασμένο Gamer

Μόλις σήμερα η γνωστή σε όλους CM Storm (θυγατρικη της Coolermaster) ανακοίνωσε ένα νέο Case το οποίο είναι βασισμένο στο CM Storm Trooper και έχει την ονομασία Stryker. To νέο Case της CM Storm έρχεται με χειρολαβή στο πάνω μέρος του κάτι το οποίο δίνει την δυνατότητα σε όλους τους Gamers που θα το αποκτήσουν να το μεταφέρουν οπουδήποτε χρειάζεται. Πιο αναλυτικά το νέο Stryker έρχεται εξοπλισμένο με ότι μπορεί να υπάρχει στις απαιτήσεις ενός Gamer, Side Panel το οποίο αποτελείται απο Plexi-Glass, πλήρης κάλυψη φίλτρου για σκόνες, Fan Controller, Εxternal SSD Drive Dock και τέλος δύο Hard Drive Bays τα οποία είναι αποσπώμενα.
Συγκεκριμένα το νέο Case έρχεται σε δύο χρώματα, σε άσπρο και μαύρο με τις διαστάσεις να φτάνουν τα 250x605.6x578.5mm (WxHxD) και το βάρος του να μην υπερβαίνει τα 13.7Kg. Όπως είπαμε ακρίβως από πάνω το νέο κουτί προορίζεται για Gamers και όχι μόνο, για το λόγο αυτό η CM Storm σχεδίασε το νέο Stryker προκειμένου να υποστηρίζει Μicro-ATX, ATX και XL-ATX μητρικές. Επίσης θα βρέιτε εξοπλισμένα 9x5.25" Drive Bays, 8x3.5" Drive Bays και 13x2.5" Drive Bays. Aκόμα η CM Storm εφοδίασε το νέο "θηρίο" με 9+1 PCI Slots με αποτέλεσμα ο κάθε χρήστης να μπορεί να εγκαταστήσει όσο το δυνατό PCI κάρτες (κάρτες γραφικών, κάρτες ήχου).
Από ένα σωστά σχεδιασμένο κουτί, από όλες τις απόψεις, δεν μπορεί να λείπει και πλήρης ψύξη στο εσωτερικό του, για το λόγο αυτό η το Stryker έρχεται εξοπλισμένο με 2x120mm LED Fan (1200rpm, 17dBA) στο μπροστινό τμήμα, 1x200mm Fan (1000rpm, 23dBA) στο πάνω μέρος, 1x140mm Fan (1200rpm, 19dBA) στο πίσω μέρος και 2x120mm Fan στο κάτω μέρος. Όπως σε όλα τα Cases έτσι και σε αυτό θα βρείτε το Ι/Ο Panel το οποίο είναι εφοδιασμένο με δύο USB 3.0 Super Speed Ports, Audio In/Out και τα γνωστά Power/Reset Buttons. Tέλος ένα τέλειο κουτί δεν λέγεται τέλειο χωρίς Cable Management, για αυτό στο νέο Stryker θα βρείτε δύο οπές στο ύψος της μητρικης και μία μεγάλη στο κάτω μέρος στο ύψος του τροφοδοτικού. hwbox

About Freegr network

Από το Blogger.