ειδήσεις

Κυρίαρχη η Gigabyte Z77X-D3H...

Οι GIGABYTE 7 series motherboards συνδυάζουν μια σειρά από νέες συναρπαστικές τεχνολογίες και είναι εξοπλισμένες με το τελευταίας τεχνολογίας Intel Z77 Chipset. Έτσι έχει δημιουργηθεί μια καινούργια σειρά mobos που αξιοποιούν τις εξαιρετικές επιδόσεις των 3ης γενιάς Intel ® Core ™ επεξεργαστών.
Η Gigabyte Z77X-D3H με Digital VRM design, GIGABYTE 3D Power και GIGABYTE 3D BIOS (Dual UEFI) είναι στην mainstream κατηγορία και φιλοδοξεί να είναι ο κυρίαρχος.
Η Gigabyte Z77X-D3H εντυπωσιάζει με το mSATA connector στο οποίο μπορούμε να συνδέσουμε ένα SSD μικρού μεγέθους είτε για να κερδίσουμε χώρο είτε σαν μια καλή λύση SSD caching.
Φυσικά, όταν χρησιμοποιηθεί αυτό το connector ένα από τα απλά SATA 3GB/s connectors σταματά να λειτουργεί.
Επίσης εντυπωσιακό είναι το πρωτοποριακό UEFI DualBIOS, που μέσα από γραφικό τρισδιάστατο περιβάλλον, ο χρήστης έχει τον απόλυτο έλεγχο όλων των υποσυστημάτων της πλακέτας αλλά και όλα τα features για σταθερό και υψηλό overclocking. Η μητρική φτάνει εύκολα τον i7 3770k με καλό αέρα στα 4.5Ghz @ 1.21v. Όμως, ο i7 3770k θέλει 1.41v για να φτάσει στα 5GHz και αυτό σημαίνει υψηλές θερμοκρασίες ακόμα και για ένα απλό single thread benchmark όπως το SuperPi.

About Freegr network

Από το Blogger.