ειδήσεις

Arc Midi R2: Δείτε το νέο midi κουτί της Fractal

Ως το νεότερο μέλος της οικογένειας των κουτιών Arc, το Arc Midi R2 έχει αναπτυχθεί με βάση τα νεότερα υψηλής απόδοσης συστήματα υπολογιστών. Το κουτί διαθέτει τρεις ανεμιστήρες υψηλής απόδοσης Silent Series R2 και πρόβλεψη για εγκατάσταση συστήματος υδρόψυξης. Προσφέρει υψηλή ροή αέρα και υπόσχεται να κρατήσει ακόμα και τα πιο απαιτητικά συστήματα δροσερά. Επίσης είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορεί να δεχθεί ακόμα και τα πιο παχιά ψυγεία τόσο στο πάνω όσο και στο μπροστινό μέρος χωρίς καμία τροποποίηση.
Το Arc Midi R2 έρχεται με ένα στιλάτο πλαϊνό παράθυρο, έναν ελεγκτή για τους ανεμιστήρες, φίλτρα σκόνης που καθαρίζονται εύκολα, υψηλή ποιότητα κατασκευής, εύχρηστο σύστημα τοποθέτησης σκληρών δίσκων και αρκετό χώρο για cable management. Συγκεντρωτικά, τα κύρια χαρακτηριστικά του κουτιού είναι τα παρακάτω:
-Σχεδιασμός υψηλού airflow με μινιμαλιστική και "καθαρή" εμφάνιση. -Ύπαρξη πλαϊνού παράθυρου. -Εκτεταμένη υποστήριξη υδρόψυξης. -Έχει τρεις ανεμιστήρες Silent Series R2 -H θήκη για τους σκληρούς δίσκους χωρίζεται σε δύο μέρη, ένα για 5 και ένα για τρεις σκληρούς, τα οποία μπορούν να περιστραφούν και να αφαιρεθούν. -Χωράει μέχρι 8 HDDs και 2 SSDs πίσω από τη μητρική. -Υπάρχει αρκετός χώρος για cable management -Υπάρχουν αφαιρούμενα φίλτρα σκόνης τα οποία μπορούν να πλυθούν.

About Freegr network

Από το Blogger.