ειδήσεις

Η HP παρουσίασε την πρώτη της οθόνη με τεχνολογία Beats Audio

Η HP ανακοίνωσε τις ολοκαίνουριες προτάσεις της, στις οποίες περιλαμβάνεται η πρώτη οθόνη που ενσωματώνει τεχνολογία Beats™ Audio, HP ENVY IPS 27 ιντσών και ο πλέον προσιτός φορητός υπολογιστής με οθόνη αφής της HP, Pavilion TouchSmart Sleekbook.
Η πρώτη οθόνη υπολογιστή με τεχνολογία Beats Audio
Η HP ENVY IPS 27 ιντσών με τεχνολογία Beats Audio είναι μια οθόνη με εκπληκτικές επιδόσεις και ισχύ. Έχει κατασκευαστεί σε συνεργασία με την Beats by Dre™, προκειμένου να προσφέρει μια μοναδική και ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία. Τα ενσωματωμένα ηχεία της «κοιτούν» προς τα επάνω, προσφέροντας κορυφαία απόδοση στις μεσαίες και υψηλές συχνότητες και πολύ πλούσιο μπάσο. Ο ήχος της οθόνης Envy 27 είναι επιπέδου επαγγελματικού στούντιο και επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν τη μουσική όπως ακριβώς την έγραψαν οι δημιουργοί της, αλλά και εικόνα κορυφαίων προδιαγραφών. Το 27 ιντσών IPS πάνελ ενσωματώνει γυαλί από άκρη-σε-άκρη, ξεχωρίζει για τον πολύ λεπτό σχεδιασμό (13,95mm βάθους στο ψηλότερο σημείο του) και την ειδικά σχεδιασμένη βάση του από χυτό αλουμίνιο, που απελευθερώνει χώρο στο γραφείο, προσφέροντας παράλληλα μια ανεμπόδιστη οπτική εμπειρία στους τελειομανείς της εικόνας. Η τεχνολογία IPS (in-plane switching) παρέχει μοναδική ακρίβεια εικόνας με εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης 178° τόσο σε κατακόρυφο όσο και σε οριζόντιο προσανατολισμό και υψηλότερες αναλογίες αντίθεσης και φωτεινότητας σε σύγκριση με τα συμβατικά πάνελ τεχνολογίας TN (Twisted Nematic). Θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα Φεβρουαρίου στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 469€ (1)
 Λεπτοί κι ελαφριοί φορητοί υπολογιστές για όλους 
Το HP Pavilion TouchSmart Sleekbook και το νέο HP Pavilion Sleekbook προσφέρουν επιδόσεις και προσιτή τιμή σε ένα λεπτό και ελαφρύ πακέτο. Ενσωματώνοντας επεξεργαστές της AMD (A-Series APU), τα ολοκαίνουρια HP Sleekbooks διαθέτουν οθόνη υψηλής ευκρίνειας (HD) διαγωνίου 15,6 ιντσών(2), έως 1 ΤΒ αποθηκευτικού χώρου για εφαρμογές, ταινίες, μουσική, φωτογραφίες, έγγραφα και όλα τα αρχεία σας(3) , τεχνολογία ήχου Dolby Advanced Audio, αποσπώμενη μπαταρία και ένα πλήρες αριθμητικό πληκτρολόγιο για αυξημένη παραγωγικότητα. Μια πλήρης γκάμα διαθέσιμων θυρών, συμπεριλαμβανομένων των HDMI, USB 3.0 και USB 2.0 προσφέρουν γρήγορες συνδέσεις σε φορητές συσκευές και άλλα περιφερειακά.

About Freegr network

Από το Blogger.