ειδήσεις

Αν αγοράσεις το CD, παίρνεις τα ΜΡ3 δωρεάν!

Σύμφωνα με το CNET η Amazon ετοιμάζεται να λανσάρει μια "ανταποδοτική" υπηρεσία για όσους αγοράζουν CD, αφού θα τους παρέχει σε ψηφιακή μορφή ένα αντίγραφό του μέσω της cloud υπηρεσίας της.
Η κωδική ονομασία του project είναι "Auto Rip" και προβλέπεται η κατά κάποιον τρόπο αυτόματη αντιγραφή των τραγουδιών που περιέχει το CD που αγοράζει κάποιος πελάτης, στο λογαριασμό του στο cloud της εταιρείας, έτσι ώστε να είναι διαθέσιμα σε αυτόν για ακρόαση σε όποια συσκευήτο επιθυμεί.
Ακόμη πιο ενδιαφέρον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι πως στην Amazon σκέφτονται να ισχύσει αυτή η πολιτική αναδρομικά, κάτι που σημαίνει πως όσοι έχουν ήδη αγοράσει CD θα δουν τα αντίστοιχα MP3 στο λογαριασμό τους!
Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, σίγουρα πάντως σε πολύ κόσμο θα ακούγεται ενδιαφέρουσα μια τέτοια κίνηση, θα δώσει προστιθέμενη αξία στις αγορές του, ενώ με μία αγορά, εξασφαλίζεται αφενός η ύπαρξη αρχείου σε φυσικό μέσο, που για πολλούς είναι επιθυμητό, αλλά και ηευελιξία τής ψηφιακής μορφής.

About Freegr network

Από το Blogger.