freegr

Δυναμική παρουσία για την Logitech στην IFA 2015!

Η Logitech μία από τις "παραδοσιακές δυνάμεις" στον τομέα των περιφερειακών δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη μεγάλη γιορτή των Νέων Τεχνολογιών IFA 2015 που διεξήχθη στο Βερολίνο το χρονικό διάστημα από τις 4/9 έως τις 9/9. H Logitech στο μεγάλο booth της παρουσίασε όλα τα πρωτοποριακά προϊόντα της, τα οποία απευθύνονται σε όλες τις κατηγορίες του καταναλωτικού κοινού.
Στην περιήγηση μας στο περίπτερο της Logitech γνωρίσαμε από κοντά τα εκπληκτικάπληκτρολόγια της γνωστής εταιρείας που προσφέρουν άνεση, αξιοπιστία και ευκολία χρήσης σε όλους τους users που αναζητούν το κάτι παραπάνω από το keyboard τους. Φυσικά, την προσοχή μας τράβηξε το νέο Multi-Device Bluetooth keyboard της Logitech, K380, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην IFA 2015. Το πληκτρολόγιο Logitech K380 Multi-Device Bluetooth προσφέρει την άνεση και την ευκολία της πληκτρολόγησης σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή, σε κάθε συσκευή, από PC έως smartphone και tablet. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να το αξιοποιήσει οπουδήποτε μέσα στο σπίτι του, να συνδεθεί με έως τρεις συσκευές, επιλέγοντας άμεσα σε ποια θα πληκτρολογεί μέσω των ειδικών πλήκτρων Easy-Switch. Με άξονα την ευχρηστία και την άνεση, το νέο Bluetooth keyboard της Logitech είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των πιο απαιτητικών.
Logitech IFA 2015 (13)
Logitech IFA 2015 (8)
Παράλληλα, στην IFA 2015 μαζί με το keyboard K380 έκανε το ντεμπούτο του το Logitech M535, ένα Bluetooth-based mouse, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη του να εργαστεί σε οποιαδήποτε υπολογιστική πλατφόρμα, οποτεδήποτε και οπουδήποτε και εάν βρίσκεται. Παράλληλα, τα προγραμματιζόμενα πλήκτρα του προσφέρουν πλήρη έλεγχο, δίνοντας τη δυνατότητα στον user να ορίσει εκείνος τις εργασίες που θα εκτελούν. Το M535 ξεχωρίζει για τονφορητό του χαρακτήρα, την ροδέλα του έχει εξτρά λειτουργία κλίσης, ενώ το ανάγλυφο σχήμα του, με τις ελαστικές επιφάνειες κρατήματος, προσφέρει μεγάλη άνεση στη χρήση.
Logitech IFA 2015 (3)
Logitech IFA 2015 (4)
Εκτός από τις δύο παραπάνω πρωτοεμφανιζόμενες συσκευές στο booth της Logitech γνωρίσαμε από κοντά τα εκπληκτικά ηχεία Z333 τα οποία προσφέρουν crystal-clear ήχο στα 80W, ενώ παράλληλα δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα κλασικά mice Daedalus G302 και MX Anywhere 2. Εξυπακούεται ότι δυναμικό παρών δήλωσε και στον τομέα των gaming περιφερειακών με την τιμονιέρα G920 και τo high-end σετ ακουστικών G933 Artemis Spectrum να κλέβουν την παράσταση!
Logitech IFA 2015 (16)
Logitech IFA 2015 (17)
Χωρίς αμφιβολία, η παρουσία της Logitech στη φετινή IFA, είχε όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ιστορική εταιρεία: Δυναμισμό και απαράμιλλη ποιότητα!

About Freegr network

Από το Blogger.