ειδήσεις

Αναβαθμίζονται μοντέλα από την Toshiba

Η Toshiba Europe ανακοίνωσε αναβαθμίσεις σε υπάρχοντα μοντέλα της, που περιλαμβάνουν την προσθήκη τετραπύρηνου 6ης γενιάς επεξεργαστή Intel Core στους Satellite P50-C και Satellite P50t-C.
Ο Satellite P50-C και ο P50t-C που ενεργοποιείται με την αφή, θα ενισχυθεί από την προσθήκη νέου τετραπύρηνου 6ης γενιάς επεξεργαστή Intel Core i7-6700HQ. Με ενεργοποιημένο overclocking, επιτρέπει ευελιξία στις διαμορφώσεις συστήματος όπως τις επιθυμεί ο χρήστης.Σε συνδυασμό με γραφικά NVIDIA GeForce GTX 950M με CUDA Technology και τεχνολογία NVIDIA Optimus συν διπλή υποστήριξη SSD/HDD, η σειρά Satellite P50-C προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις ανεξαρτήτως εργασίας.Η σειρά Satellite P50-C Series, που απευθύνεται σε λάτρεις των πολυμέσων και gamers, προσφέρει την επιλογή οθόνης 15,6 ιντσών Ultra HD 4K, με ρεαλιστική διαμόρφωση χρώματος πιστοποιημένη με Chroma Tune, σε ανάλυση HD ή Full HD. Ο ήχος υψηλής ποιότητας παράγεται από τα ενσωματωμένα harman kardon στερεοφωνικά ηχεία. Η συνδεσιμότητα έχει επίσης αναβαθμιστεί μέσω SD card slot που υποστηρίζει UHS-II για ταχύτερη μεταφορά δεδομένων.
Satellite_P70-B_Full_Product_03_with_screen
Η προσθήκη νέων γραφικών AMD Radeon R9 M365X και τεχνολογίας AMD Enduro στους Satellite P70-B και Qosmio X70-B επιτρέπει στους χρήστες να τρέχουν πολλαπλά προγράμματα και να μεγιστοποιήσουν τις εμπειρίες gaming και multimedia. Αμφότερα τα μοντέλα προσφέρουν υψηλές επιδόσεις, οθόνη Full HD και premium harman kardon ενσωματωμένα ηχεία.
Qosmio_X70-B_Full_Product_Beauty_02_with_screen

Οι υβριδικοί Satellite Radius 11 και CL10-C επίσης επωφελούνται από την προσθήκη αναβαθμισμένων επεξεργαστών είτε Intel Celeron N3050 είτε Pentium N3700 για ενισχυμένο multi-taskingκαι ήπιες επιδόσεις. Αυτό συνεπάγεται και ενισχυμένη διάρκεια μπαταρίας μέχρι 7 ώρες  για μια ολόκληρη εργασιακή μέρα χωρίς φόρτιση.
Satellite_Radius_11_L10W-B_Audience_mode_beauty_02_with_screen
Με νέο, αναβαθμισμένο design και τα δύο μοντέλα θα διαθέτουν Satin Gold αλουμινένιο περίβλημα με φινίρισμα hairline. Με αρμό περιστροφής 360 μοιρών στον Satellite Radius 11, η οθόνη HD μπορεί να προσαρμοστεί στους πέντε διαφορετικούς τρόπους χρήσης με ευκολία, δημιουργώντας μια ευέλικτη πέντε-σε-μία συσκευή. Ο Satellite CL10-C είναι ιδανικός για όσους θέλουν ένα φορητό υπολογιστή εύκολο στη μεταφορά με την ελευθερία να κάνουν πολλά εν κινήσει, ο οποίος παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα αποθήκευσης/πρόσβασης αρχείων σε cloud.
Τα αναβαθμισμένα μοντέλα της Toshiba θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη το τέταρτο τρίμηνο του 2015.

About Freegr network

Από το Blogger.