τεχνολογία

Pebble Time Round. Πρώτη φορά… στρογγυλό!

Η Pebble ήταν από τις πρώτες εταιρείες που είχαν “αναστατώσει” τον κόσμο των crowdfunding sites, με μία καμπάνια που έσκισε στο Kickstarter πίσω στο 2012 και είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία του εντυπωσιακού smartwatch της. Με φανατικούς φίλους από τότε, αλλά… τετράγωνο design έως σήμερα, η Pebble δείχνει έτοιμη να προχωρήσει στο επόμενό της βήμα. Κι αυτό δεν μπορεί να είναι άλλο από ένα… στρογγυλό smartwatch, ακολουθώντας φυσικά τις… τάσεις της εποχής στη σχεδίαση των έξυπνων ρολογιών. Κάντο όπως η Motorola, λοιπόν, που άνοιξε το δρόμο και πλέον δύσκολα κάποιος να μην τον ακολουθήσει.
Το Pebble Time Round είναι η πρώτη στρογγυλή πρόταση της εταιρείας λοιπόν, η οποία μόλις ανακοινώθηκε και, όπως διαβάζουμε, θα είναι διαθέσιμη σε διαφορετικές εκδόσεις: μία με δερμάτινο λουράκι σε ποικιλία χρωμάτων που θα κοστίζει 249 δολάρια και με μεταλλικό λουράκι σε χρυσό ή μαύρο χρώμα που θα κοστίζει 299 δολάρια. Θα κυκλοφορήσει επίσης με straps 14 και 20mm, καθώς και σε μία special-edition Rose Gold 14mm.
Με το γνώριμο αλλά και… ανανεωμένο interface που έχουν αγαπήσει οι χρήστες των Pebble, πιο λεπτό και ελαφρύ (7,5 χιλιοστά πάχος και μόλις 28 γραμμάρια βάρος) και φυσικά με… στρογγυλό design αλλά και e-paper “always-on" οθόνη, το Time Round ήρθε για να ακολουθήσει την επιτυχημένη πορεία των προκατόχων του. Η αυτονομία... “θυσιάζεται” πάντως υπέρ του στυλ και φτάνει τις 2 μέρες πλέον, με την εταιρεία να σημειώνει ότι θα είναι διαθέσιμη και δυνατότητα γρήγορης φόρτισης που μέσα σε 15 λεπτά προσφέρει 24 ώρες επιπλέον διάρκεια στην μπαταρία του. Τέλος, σημειώνεται ότι η συσκευή δεν είναι τόσο ανθεκτική στο νερό όσο οι προκάτοχοί της, ωστόσο θα αντέξει σε ήπιες συνθήκες υγρασίας.
Pebble Time Round - 01
Το Pebble Time Round θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία από σήμερα στο Pebble.com, με τις πρώτες παραλαβές να ξεκινούν το Νοέμβριο. 

About Freegr network

Από το Blogger.