freegr

Δεν θα πιστεύετε ότι αυτό το παιχνίδι είναι αληθινό με γραφικά ΣΟΚ!


Τον προηγούμενο χρόνο είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα σύντομο βίντεο διάρκειας 45 δευτερολέπτων από ένα υπό ανάπτυξη παιχνίδι που ακόμη δεν είχε καλά-καλά όνομα! Για την ακρίβει
α, το βίντεο του ενός developer είχε γίνει απόλυτα viral, συγκεντρώνοντας περίπου 10 εκατομμύρια προβολές, αφού ο κόσμος δε μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του για το αν πρόκειται για γραφικά παιχνιδιού ή για βίντεο από την πραγματική ζωή. Τώρα πλέον το project έχει όνομα και μια κανονική ομάδα ανάπτυξης από πίσω του. Γνωρίστε το Unrecord, το οποίο ξανά κατάφερε να γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στους gaming κύκλους, σοκάροντας τα social media! 
 Πρόκειται για ένα a single-player FPS που αφηγείται την ιστορία ενός αστυνομικού από την οπτική γωνία της body-cam κάμερας που φοράει. Έτσι οι παίκτες θα χρειαστεί να παλέψουν για την επίλυση μιας πολύπλοκης υπόθεσης και να δοκιμάσουν τις τακτικές τους ικανότητες και τον τρόπο σκέψης τους ως ντέντεκτιβ. Το Unrecord αναπτύσσεται από την DRAMA, ένα γαλλικό στούντιο με επικεφαλής τον Alexandre Spindler, ο οποίος δημοσίευσε το αρχικό βίντεο που έγινε viral στο Twitter πέρυσι λόγω των γραφικών του. Το παιχνίδι χρησιμοποιεί ένα πρωτότυπο aiming σύστημα που επιτρέπει την ελεύθερη στόχευση και απεριόριστες κινήσεις των χεριών, δημιουργώντας μια εμπειρία που σας κάνει να αισθάνεστε σαν να παρακολουθείτε πραγματικό βιντεοσκοπημένο υλικό από κάμερα. 
 Ωστόσο, το Unrecord δεν είναι μόνο το shooting του και τα γραφικά του. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης πολύπλοκους διαλόγους, καινοτόμους μηχανισμούς gameplay και δύσκολα ηθικά διλήμματα. Η ιστορία του Unrecord μπορεί να συγκριθεί με ένα αστυνομικό μυθιστόρημα ή ένα θρίλερ, με πολλαπλές ανατροπές και διαφορετικούς χαρακτήρες. Οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν επιλογές που θα επηρεάζουν την εμπειρία τους, ακόμη και κατά τη διάρκεια της μάχης. Το Unrecord βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη, αλλά μπορείτε ήδη να το βάλετε στη Wishlist σας στο Steam. Η κυκλοφορία του αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2023.


About Freegr network

Από το Blogger.