freegr

Η ASUSTOR λανσάρει δύο νέα entry-level multimedia NAS

Δύο συστήματα για αποθήκευση των δεδομένων στο "δίκτυο" κυκλοφορεί η ASUSTOR στην αγορά και εφοδιάζονται με Intel Celeron τετραπύρηνους επεξεργαστές και μνήμη 2GB dual channel.

Οι AS3202T και AS3204T αποτελούν τα δύο νέα προϊόντα που φέρνει στην αγορά η ASUSTOR και παρά τα αρκετά αξιόλογα χαρακτηριστικά τους, η εταιρία τα προορίζει για την "entry-level multimedia" αγορά. Τα NAS παρέχουν στον χρήστη έως και τεσσάρων σκληρών δίσκων ενώ ενσωματώνουν μοντέρνες υφές στην πρόσοψη για τοποθέτηση και σε περίοπτες θέσεις, όπως για παράδειγμα το σαλόνι. Τα NAS εφοδιάζονται με μια HDMI θύρα ενώ μέσω του Portal App γίνεται δυνατός ο έλεγχος από απόσταση.

Ο επεξεργαστής Intel Celeron χρονίζεται στα 1.60 GHz με δυνατότητα αυτόματου overclocking στα 2.24GHz όταν οι συνθήκες το απαιτούν. Παράλληλα υποστηρίζει σύνδεση δίσκων σε JBOD, RAID 0/1 (για το AS3202T) και JBOD, RAID 0/1/5/6/10 (για το AS3204T). Οι μονάδες εξοπλίζονται και με τρεις θύρες SuperSpeed USB 3.0 5Gbps, 2GB DDR3L μνήμη RAM και ταχύτητες RAID 1 που φτάνουν πάνω από τα 112MB/s σε ανάγνωση και 110ΜΒ/s σε εγγραφή. 


About Freegr network

Από το Blogger.