ειδήσεις

Διαθέσιμες microSDXC κάρτες των 200 GB

Πιο γνωστή για τα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά των επιτραπέζιων ηλεκτρονικών υπολογιστών, η Patriot έκανε το μεγάλο βήμα και παρουσίασε προσφατα δύο νέες microSDXCκάρτες με χωρητικότητα που αγγίζει τα 200GB! Ο λόγος φυσικά για τις 200 GB LX Series και200 GB Instamobile microSDXC που υπόσχονται να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες των υποψήφιων αγοραστών τους σε αποθηκευτικό χώρο, επιτρέποντας την αποθήκευση μεγάλων σε μέγεθος αρχείων βίντεο FHD, μουσικής, εικόνων και πολλών ακόμη τύπων αρχείων (ως και 18 ώρες υψηλής ποιότητας βίντεο ανάλυσης 1080p  και ως 36.000 φωτογραφίες των 3 MB κάθε μια).
Σύμφωνα με την Patriot, οι νέες microSDXC κάρτες της έχουν ταχύτητες ανάγνωσης αγγίζουν τα 90MB/s και ταχύτητες εγγραφής τα 40Mb/s, επιτρέποντας τη γρήγορη μεταφορά δεδομένων, ενώ απευθύνονται σε όσους έχουν action cameras όπως οι GoPro, Sony HDR-AS200V αλλά και για τα Galaxy S7 και S7 Edge! Καλύπτονται από 5 χρόνια εγγύηση και έχουν ήδη ξεκινήσει το επίσημο ντεμπούτο τους σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω διαδικτυακών καταστημάτων, όπως ταAmazon και Alternate.
samsung-galaxy-note-5-review-sg-6-1-980x420
Στα πλαίσια της εκδήλωσης για την παρουσίαση των καρτών microSDXC της Patriot, ο Meng J. Chοο, CEO της εταιρίας δήλωσε: «Με την κυκλοφορία του Samsung Galaxy S7 και τη δημιουργία όλο και πιο καινοτόμων συσκευών οι ανάγκες σε αποθηκευτικό χώρο δεν ήταν ποτέ άλλοτε μεγαλύτερες. Με την κυκλοφορία των νέων αυτών καρτών, στόχος μας είναι να καλύψουμε τη ζήτηση και τις αυξημένες ανάγκες όπως αυτές διαμορφώνονται σήμερα».

About Freegr network

Από το Blogger.