Καταργεί τις χρεώσεις περιαγωγής για τους συνδρομητές

Σε μία κίνηση που αναμένεται να εντείνει τον ανταγωνισμό όσον αφορά τις υπηρεσίες περιαγωγής (σ.σ. τη χρήση των κινητών τηλεφώνων εκτός της χώρας του συνδρομητή) προχώρησε χθες η Vodafone Ελλάδος.

Η θυγατρική του βρετανικού τηλεπικοινωνιακού ομίλου ανακοίνωσε ότι καταργεί τις χρεώσεις περιαγωγής εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους συνδρομητές των προγραμμάτων Vodafone Red. Πρόκειται για την πρώτη φορά που γίνεται τέτοια κίνηση στην Ελλάδα με την εταιρεία να μειώνει σημαντικά και τη χρέωση του ημερήσιου πακέτου περιαγωγής για τους υπόλοιπους συνδρομητές συμβολαίου.

Συγκεκριμένα, από 1ης Απριλίου 2016, όλοι οι συνδρομητές των Vodafone Red, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα μπορούν να καταναλώνουν τα ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας, MB και SMS του προγράμματός τους, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Παράλληλα, για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, που δεν έχουν επιλέξει ένα από τα Vodafone Red προγράμματα και έχουν ενσωματωμένο χρόνο ομιλίας, SMS & MB, η Vodafone μειώνει την ημερήσια χρέωση του Vodafone Πας Παντού κατά 40%, για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης


, , ,

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.