freegr

Η πρώτη οθόνη στον κόσμο με τεχνολογία Quantum Dot Color

Η MMD, brand license partner των Οθονών Philips, ανακοινώνει την πρώτη παγκοσμίως οθόνη με τεχνολογία Quantum Dot Color. Με περισσότερο έντονα, σταθερά και φυσικά χρώματα από ποτέ, η νέα E-Line οθόνη 276E6ADSS 27 ιντσών προσφέρει επαγγελματική ποιότητα χρώματος με 100% NTSC και 99% υποστήριξη Adobe RGB, και όλα αυτά σε τιμή φιλική προς τον καταναλωτή.
Η τεχνολογία Quantum Dot Color κάνει τη διαφορά
Η τεχνολογία Quantum Dot Color είναι ένα καινοτόμο νανοϋλικό που δημιουργεί ιδιαίτερα ξεκάθαρα και κορεσμένα χρώματα – συγκεκριμένα, 50% περισσότερο χρώμα σε σχέση με τα παραδοσιακά LED. Επιπλέον, κοστίζει πολύ λιγότερο συγκριτικά με τις περισσότερες τεχνολογίες και καταναλώνει 25% λιγότερη ενέργεια εξοικονομώντας έτσι από τις δαπάνες ηλεκτρικού ρεύματος.O κ. Artem Khomenko, Product Manager των οθονών Philips στην MMD για την Ευρώπη, εξηγεί γιατί είναι τόσο ξεχωριστή αυτή η τεχνολογία:
“Με μια παραδοσιακή LCD οθόνη, παρατηρείται μια διαρροή μεταξύ των καναλιών RGB που δεν επιτρέπει στην οθόνη να καλύψει όλη την γκάμα χρωμάτων. Η νέα οθόνη LCD με τεχνολογία Quantum Dot Color επιτυγχάνει ακριβέστερες διακρίσεις καναλιών, προσφέροντας σταθερά και έντονα χρώματα σε όλη τη γκάμα.”
Η νέα οθόνη 27 ιντσών συμβολίζει την δέσμευση της MMD να προσφέρει καλύτερη ανάλυση και ποιότητα χρωμάτων σε όλους τους χρήστες – καθώς δεν είναι μόνο οι επαγγελματίες που επωφελούνται από την πιστότητα στην αναπαραγωγή χρωμάτων. Η εκτεταμένη παλέτα χρωμάτων είναι επίσης ιδανική για τους λάτρεις ταινιών, ερασιτέχνες φωτογράφους και designers που αναζητούν την σταθερή και φυσική αναπαραγωγή χρωμάτων.

About Freegr network

Από το Blogger.