freegr

Τεράστιο zoom από τη νέα Sony Cybershot RX10 III

H Sony Cybershot RX10 III είναι μία κάμερα με 25x zoom και αισθητήρα CMOS 1.0 για πολύ καλά φωτογραφικά αποτελέσματα. 

Η νέα κάμερα της Sony είναι εφοδιασμένη με φακό ZEISS Vario – Sonnar f/2.4 – f/4 στα 24 – 600 χιλιοστά. Η ίδια η Sony δηλώνει ότι η νέα της κάμερα είναι ικανή να φωτογραφίσει τα πάντα, από τοπία, μέχρι και πολύ κοντινά αντικείμενα. Ο αισθητήρας τεχνολογίας CMOS είναι στα 20.1 Megapixel, με επεξεργαστή BIONZ X, ο οποίος μπορεί να καταγράψει βίντεο σε slow motion μέχρι και τα 960 fps.

sony-rx10-iii-2

To ISO είναι από το 64 έως το 12800, με ένα από τα πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της Sony RX10 III να είναι το γεγονός ότι μπορεί να τραβά βίντεο σε ανάλυση 4Κ, ενώ η φωτογράφιση στο burst mode μπορεί να φτάσει και τα 14 καρέ το δευτερόλεπτο. Η έναρξη των πωλήσεων της νέας Sony Cybershot της σειράς RX θα γίνει τον Απρίλιο, σε τιμές που σε χώρες όπως οι ΗΠΑ και ο Καναδάς θα φτάνει στα 1500 με 2000 δολάρια.

dsc-rx10m3-lens-all-1

Ο φακός zoom της κάμερας έχει τη δυνατότητα χρήσης 8 διαφορετικών ED Elements, όπως τα ονομάζει η Sony, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες της φωτογράφισης και τις προτιμήσεις του κάθε φωτογράφου, προκειμένου να μπορεί κανείς να εκμεταλλευτεί πλήρως το μεγάλο zoom.


About Freegr network

Από το Blogger.