Νέα αναβάθμιση για τα Windows 10

Όχι, ανάμεσά τους δεν είναι τα ελληνικά δυστυχώς παιδιά. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Microsoft σήμερα ξεκινά η διάθεση ενός νέου update για τα Windows 10 που εστιάζει κυρίως στην Cortana (την εικονική βοηθό των Windows που όλοι γνωρίζουμε αλλά κανένας δεν χρησιμοποιεί στη χώρα μας). Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που προσφέρει η αναβάθμιση ξεχωρίζουμε την υποστήριξη για 3 νέες γλώσσες από την Cortana (Ισπανικά (Μεξικού), Πορτογαλικά (Βραζιλίας) και Γαλλικά (Καναδά)), που έρχονται να αυξήσουν τις υποστηριζόμενες γλώσσες στις 14 συνολικά (χωρίς να βρίσκονται ακόμα τα Ελληνικά ανάμεσά τους).
Ένα νέο χαρακτηριστικό της Cortana είναι η δυνατότητα να θυμάται ότι της λέτε χωρίς να χρειάζεται να ορίσετε μία συγκεκριμένη ημερομηνία για την υπενθύμιση. Έτσι η Cortana θα θυμάται καταχωρήσεις ημερολογίου, υπενθυμίσεις, ραντεβού, to-dos, τίτλους βιβλίων π.χ και όταν κάποια στιγμή ζητήσετε πληροφορίες για αυτά, θα μπορεί να τις ανακτά άμεσα, όπως θα έκανε άλλωστε και μία πραγματική προσωπική βοηθός ;)
Σημαντική αναμένεται να είναι και η ενοποίηση της οθόνης εισόδου των Windows και του desktop, αφού πλέον θα μοιράζονται το ίδιο wallpaper όπως ακριβώς συμβαίνει και στα smartphones της Microsoft. Φυσικά από το συγκεκριμένο update δεν λείπουν και διορθώσεις για αρκετά bugs, βελτιώσεις σε drivers κ.α. μικρά μυστικά της Microsoft που κάνουν τους Η/Υ μας να «σέρνονται» κάποιες φορές :p

, , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.