Έτοιμη η ύπαρξη PGA mounting για τους AMD Zen CPUs

Φωτογραφίες που δείχνουν ότι η AMD θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί PGA Mounting System στους καινούργιους Zen επεξεργαστές.

Στη φετινή Computex όλοι αναρωτιόντουσαν τι είδους mounting θα χρησιμοποιήσει η εταιρία. Θα παραμείνει στο PGA (Pin Grind Array) ή θα αρχίσει να χρησιμοποιεί LGA (Lan Grid Array) όπως η Intel; Φωτογραφίες που δημοσίευσε το Jagareview, δείχνουν ότι οι Summit Ridge aka Zen θα χρησιμοποιούν το τωρινό (AM3+) σύστημα με τα pins πάνω στον επεξεργαστή. Οι Summit Ridge θα φέρουν μέχρι 8 πυρήνες και 16 threads, και IPC βελτιωμένο έως και 40% από την προηγούμενη γενιά επεξεργαστών της AMD. Οι μνήμες αναβαθμίστηκαν σε DDR4 κάτι που βοηθάει στην κατανάλωση του υπολογιστή και επιτέλους μπορεί να ξαναδούμε ανταγωνισμό στη high end αγορά επεξεργαστών.

Οι Summit Ridge θα μοιράζονται την ίδια αρχιτεκτονική 14 νανομέτρων με τις Polaris κάρτες γραφικών, και τα πρώτα δείγματα θα σταλούν στους συνεργάτες της μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ενώ πρόκειται να κυκλοφορήσουν στα τέλη του έτους ή στις αρχές του επόμενου σύμφωνα με τις πηγές του DigiTimes που αναφέρεται τόσο στους Zen όσο και στους Kaby Lake της Intel, λέγοντας πως θα καθυστερήσουν έως και 3 μήνες.

, , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.