Εμφανίστηκε...κατά λάθος η AMD Radeon RX 490 8GB!

Στα system specs ενός νέου HD Texture pack για το παιχνίδι Fallout 4 συναντάμε high end hardware αλλά και την επερχόμενη, Vega 10 GPU της AMD, RX 490 με 8GB μνήμη HBM!
 Αν και το όνομα μας είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό, όταν η AMD αποκάλυψε η ίδια κατά λάθος στο επίσημο site της την ονομασία της κάρτας, πλέον γίνεται το ίδιο και δια στόματος της Bethesda, η οποία αναπτύσσει AAA τίτλους όπως το Fallout 4. Στα system specs ενός επερχόμενου μοντέλου βρίσκουμε την Radeon RX 490 ενώ παράλληλα επιβεβαιώνεται πως θα φέρει 8GB αποκλειστική μνήμη. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η SK Hynix, που αναπτύσσει τις next gen μνήμες HBM2 ανανέωσε τον κατάλογο προϊόντων στο site της.
Σύμφωνα με το VideoCardz που μεταφέρει τις πληροφορίες, η εταιρία επιβεβαιώνει την ύπαρξη και τη διάθεση στους συνεργάτες της, HBM2 stacks με χωρητικότητα 4GB (32Gbit) ήδη από το πρώτο τρίμηνο του έτους. Η SK Hynix θα διαθέσει δύο αρχικά μοντέλα με ταχύτητες 1.6 Gbps και 2.0 Gbps για bandwidth που ξεκινά από τα 204GB/s και φτάνει τα 256GB/s.
Κάθε package θα αποτελείται από τέσσερα stacks που θα τοποθετούνται επάνω σε ένα ειδικό interposer με δικό τους interface για να "μιλά" απευθείας με τον πυρήνα, όπως γίνεται και στη περίπτωση της Fiji. Στη προκειμένη περίπτωση, γνωρίζουμε πως η AMD θα τοποθετήσει και μνήμη HBM ως cache των δεδομένων κάτι που ενδεχομένως θα βοηθήσει στις επιδόσεις. Εκτός της RX 490, υπάρχουν φήμες για ανακοίνωση και του RX 500 lineup εκτός εάν η Bethesda δεν έχει ενημερώσει το παραπάνω μοντέλο.

, , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.