Η Canon ανακοινώνει υψηλής αισθητικής 3-σε-1 εκτυπωτές

Η Canon ανακοίνωσε τη νέα σειρά εκτυπωτών inkjet PIXMA, εστιάζοντας στη σχεδίαση, τη συνδεσιμότητα και τη δημιουργικότητα. Ανεξάρτητα από τις ανάγκες σας, η Canon προσφέρει κάτι για τον καθένα, με την εισαγωγική σειρά PIXMA TS5050 και την μεσαία σειρά TS6050, οι οποίοι είναι κατά 40% πιο συμπαγείς
Χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα Wi-Fi, κάθε εκτυπωτής PIXMA προσφέρει ασύρματες εκτυπώσεις από υπολογιστές, smartphones και tablets μέσω της βελτιωμένης εφαρμογής Canon PRINT για Android και iOS. Χαρακτηριστικά όπως το Wi-Fi Direct και το Access Point Mode σας επιτρέπει να συνδεθείτε χωρίς την ανάγκη ύπαρξης router ή συνθηματικού Wi-Fi, κάνοντας έτσι εύκολο το διαμοιρασμό του εκτυπωτή σας με φίλους ή την οικογένεια Στη σειρά PIXMA TS6050 υπάρχει οθόνη αφής, με την οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο PIXMA Cloud, μέσω του οποίου συνδέεστε στις αγαπημένες σας υπηρεσίες cloud, έτσι ώστε να μπορείτε να τυπώνετε γρήγορα μια φωτογραφία ή να ανεβάζετε ένα έγγραφο, το οποίο θα μπορείτε να διαβάσετε αργότερα, όταν είστε καθοδόν. 
Αν αγαπάτε τα social media, συγκεκριμένα μοντέλα PIXMA μπορούν να συνδεθούν με το Instagram, επιτρέποντας την εκτύπωση των φωτογραφιών σας ακόμα και σε διάσταση 13x13cm, χάρη στο ειδικό τετράγωνο ιλουστρασιόν φωτογραφικό χαρτί της Canon. Χάρη στη συμπαγή και κομψή σχεδίασή τους, οι νέοι εκτυπωτές διακρίνονται από μια χαρακτηριστική και μοναδική αισθητική που αιχμαλωτίζει το βλέμμα, κάνοντας τον δικό σας PIXMA ένα έργο τέχνης για το σπίτι σας. Η αντίθεση του καθρέφτη και του ματ φινιρίσματος στη σειρά PIXMA TS6050 προσδίδει αμέσως μια φωτεινότητα στο δωμάτιο. Ο εμπρόσθιος επικλινής πίνακας ελέγχου και οι μεγάλες οθόνες LCD δίνουν άμεση πρόσβαση σε ένα καινούργιο, διαισθητικό κεντρικό μενού, το οποίο αντικατοπτρίζει την απλότητα στην πλοήγηση και τη λειτουργικότητα της εφαρμογής Canon PRINT.

, , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.