3D

Hot επιδόσεις με τους Catalyst 10.3

ΜΟΛΙΣ 5 εβδομάδες μετά την κυκλοφορία των Catalyst 10.2, η AMD κυκλοφόρησε τη νέα έκδοση του πακέτου των drivers της για τις κάρτες γραφικών της ATI, τα motherboards και τα notebooks που είναι εξοπλισμένα με τα chips της. Η έκδοση 10.3 των Catalyst drivers φέρνει μαζί της μια πληθώρα νέων λειτουργιών, όπως είναι η συμβατότητα με περισσότερα notebooks, oι βελτιώσεις του ATI Eyefinity και η υποστήριξη του 3D. Εκτός αυτού βελτιώνει τις επιδόσεις σε πολλά παιχνίδια.
Οι Catalyst 10.3 φέρνουν μια σειρά βελτιώσεων για το ATI Eyefinity. Με το "Display Bezel Compensation" μπορεί κανείς να ρυθμίσει απλά τη φωτεινότητα στο περιθώριο της οθόνης, χωρίς να εμφανίζονται παραμορφώσεις, κάνοντας τις απεικονίσεις να δείχνουν πιο «φυσικές». Επιπλέον μπορείτε να ρυθμίσετε τα χρώματα, το κοντράστ και τη φωτεινότητα ξεχωριστά για κάθε οθόνη που είναι συνδεδεμένη στο σύστημα σας.
Καλά νέα για τους κατόχους notebooks εξοπλισμένων με τα chips γραφικών ATI Mobility Radeon: από την έκδοση 10.3 των Catalyst και μετά θα υπάρχουν μηνιαία updates των drivers γι’ αυτά τα chips. Έως τώρα όποιος αναζητούσε updates έπρεπε να τα ζητήσει είτε από τους κατασκευαστές των notebooks είτε από «τροποποιημένες» εκδόσεις των drivers.
Yποστηρίζονται τα ATI Mobility Radeon HD 2000, 3000, 4000, 5000 και τα μελλοντικά chips όπως τα Windows 7 και τα Vista. Και τα updates των drivers θα είναι διαθέσιμα για τα περισσότερα notebooks που ενσωματώνουν τα chips της ATI, με εξαίρεση τα μοντέλα των Sony, Toshiba και Panasonic. Και αυτό επειδή αυτοί οι τρεις κατασκευαστές αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στο πρόγραμμα updates των drivers.
Οι ATI Catalyst 10.3 προσφέρουν μια σειρά από βελτιώσεις στις επιδόσεις πολλών παιχνιδιών και εφαρμογών όπως τα εξής: 3DMark Vantage, Aliens vs. Predator, Battleforge, Call of Duty: World at War, Company of Heroes, Crysis and Crysis Warhead, Devil May Cry 4, DiRT 2, Enemy Territory: Quake Wars, Far Cry 2, Left 4 Dead και Left 4 Dead 2, S.T.A.L.K.E.R. – Call of Pripyat Benchmark, S.T.A.L.K.E.R. – Clear Sky, Resident Evil 5, Tom Clancy’s H.A.W.X., Unigine Tropics, World in Conflict & Wolfenstein.
Τα bugs που αντιμετωπίζονται με τη νέα έκδοση των drivers αφορούν τα Windows 7 και, μεταξύ άλλων, τα παιχνίδια Shattered Horizon, Aliens vs. Predators, Empire: Total War και Napoleon: Total War. Η έκδοση των Catalyst 10.3 για το Linux υποστηρίζει επίσης το RHEL 5.5.

About Freegr network

1 Post a Comment:

iliasy είπε...

ε..... βέβαια η sony ..panasonic ...το έχουν πιει κρύο... αλλά δεν πειράζει ,το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι

Από το Blogger.