ειδήσεις

Προκαλεί την Apple το HP Slate

Μέσα στη θύελλα ανακοινώσεων για συσκευές tablet από διάφορους κατασκευαστές, ξεχωριστή σημασία έχει το πολλά υποσχόμενο HP Slate που είχε ανακοινωθεί τον Ιανουάριο. Τώρα, γνωρίζουμε τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμές. Η παρουσίαση του Slate καθώς και η σύγκριση του με το iPad έγινε παρουσία υπαλλήλων της HP, καιδιέρρευσε στο Engadget.
Η συσκευή θα διατίθεται σε δυο εκδόσεις, μία με χωρητικότητα 32GB και κόστος 549 δολάρια και μία στα 64GB με τιμή 599 δολάρια.
Η διάσταση της capacitive multitouch οθόνης είναι 8,9'' με ανάλυση 1024 x 600. Η «ιπποδύναμη» οφείλεται στον Intel Atom Z530 στα 1,6GHz, ενώ το tablet θα μπορεί να προβάλει περιεχόμενο 1080 progressive scan. Από άποψη θυρών, η HP πάντα μας καλομαθαίνει. Έτσι, το Slate θα έρχεται με έξοδο HDMI, θύρα SDHC, διπλή κάμερα για βιντεοκλήσεις, μια θύρα USB 2.0 και υποδοχή SIM Card για την περίπτωση που κάποιος επιλέξει το προαιρετικό 3G modem. Η επιλογή του λειτουργικού δεν ξαφνιάζει, καθώς πρόκειται για τα Windows 7 Home Premium. Σχετικό μειονέκτημα, η χρήση 1GB μνήμης, η οποία δεν είναι δυνατόν να αναβαθμιστεί.

About Freegr network

Από το Blogger.