ειδήσεις

Hot Gigabyte GA-X58A-UD9 mobo!

Διέρρευσε η φωτογραφία ενός εκπληκτικού, motherboard, το οποίο η Gigabyte θα διαθέσει σχετικά σύντομα και προορίζεται να καλύψει τις απαιτήσεις των ιδιαίτερα απαιτητικών χρηστών και overclockers, καθώς και των χρηστών που επιθυμούν ένα κορυφαίο motherboard για να το συνδυάσουν με τον επίσης κορυφαίο εξαπύρηνο επεξεργαστή της Intel, Core i7-980X Extreme Edition. Πρόκειται για το μοντέλο Gigabyte GA-X58A-UD9.
Η φωτογραφία που διέρρευσε είναι ασπρόμαυρη, προφανώς για να μην έχει εικόνα για τις χρωματικές και αισθητικές επιλογές της Gigabyte ο ανταγωνισμός. Αυτό που μπορούμε να καταλάβουμε είναι ότι πρόκειται για ένα πραγματικό... τέρας, που βασίζεται στο Intel X58 Express chipset της Intel και διαθέτει το socket LGA1366.
Επιπλέον επιδεικνύει σύστημα τροφοδοσίας 24 φάσεων και τρεις ATX connectors τροφοδοσίας (1 x 24-pin, 2 x 8-pin). Όπως παρατηρούμε, διαθέτει επίσης 6 DIMM sockets για αντίστοιχου αριθμού αρθρώματα μνήμης τύπου DDR3-SDRAM. Το τεράστιας επιφάνειας σύστημα ψύξης στις περιοχές VRM, στο PCH αλλά και σε διάφορα άλλα σημεία όπως στην περιοχή του SouthBridge ICH10R (υποθέτουμε ότι κάτω από την τεράστια ψύκτρα ενσωματώνει ένα ή δύο NF200 bridge chip της Nvidia επιπλέον) αποτελείται επιπλέον από heatpipes ενώ στο κέντρο της κατασκευής δίνεται η δυνατότητα εγκατάστασης συστήματος υδρόψυξης (επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα εγκατάστασης συστήματος Silent-Pipe).
To motherboard διαθέτει έξι συνολικά PCI Express2.0 x16 θύρες πλήρους μήκους αλλά και δέκα SATA connectors (εκτός από τους δύο eSATA/USB combo που διαθέτει πιθανόν), από τους οποίους οι έξι προέρχονται από το ICH10R Southbridge και είναι τύπου SATA 3.0Gbp

About Freegr network

Από το Blogger.