ειδήσεις

Panasonic HDC-SD600 με 50p Full HD

Η Panasonic παρουσίασε έναν camcorder για απαιτητικούς: ο HDC-SD600 γράφει βίντεο σε Full HD (1.920x1.080pixels) και με ταχύτητα 50 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Τη διαχείριση της εικόνας την αναλαμβάνουν τρεις αισθητήρες των 2,5MPixels, με τον καθένα να αντιστοιχεί στα τρία βασικά χρώματα: κόκκινο, πράσινο και μπλε - κάτι που βελτιώνει αισθητά τη χρωματική απόδοση. Κατά τα άλλα η νέα βιντεοκάμερα υποστηρίζει το 12x ζουμ, ενώ ο αισθητήρας εικόνας "Crystal Engine Pro“ υλοποιεί το λεγόμενοπ "Intellizoom“, μέσω του οποίου το ζουμ μπορεί να αυξηθεί έως το 18x χωρίς απώλεια στην ποιότητα.
Επίσης η Panasonic έχει βελτιώσει σημαντικά τη λειτουργία σταθεροποίησης της εικόνας, επιτρέποντας σας να έχετε "ακούνητες" εγγραφές ακόμα και όταν βιντεοσκοπείτε ενώ είστε εν κινήσει.
Επιπλέον ο HDC-SD600 μπορεί να αναγνωρίζει τα πρόσωπα έως έξι ατόμων, βελτιστοποιώντας την οξύτητα και τη φωτεινότητα σε αυτά. Τις εγγραφές σας μπορείτε να τις αποθηκεύσετε σε κάρτες μνήμης SD, SD-HC ή SD-X - αν χρησιμοποιήσετε μια σύγχρονη κάρτα SD-XC των 64GB θα έχετε έως 27,5 ώρες εγγραφής σε Full HD.

About Freegr network

Από το Blogger.