ειδήσεις

ATI Radeon HD 5870 Eyefinity 6 Edition

Η AMD παρουσίασε την κάρτα γραφικών ATI Radeon HD 5870 Eyefinity 6 Edition, αξιοποιώντας τον πιο ισχυρό επεξεργαστή γραφικών, παγκοσμίως. Πρόκειται, για μια κάρτα γραφικών εξοπλισμένη με 2GB μνήμης GDDR5 και αποτελεί την πρώτη κάρτα γραφικών ικανή να αποδώσει περισσότερο του ενός δισεκατομμυρίου pixels ανά δευτερόλεπτο στους τελευταίους τίτλους παιχνιδιών. Με την ATI Radeon HD 5870 Eyefinity 6 Edition προσφέρεται η δυνατότητα, με μία μόνο κάρτα γραφικών, να τίθενται σε λειτουργία εκατοντάδες διατάξεις πολλαπλών οθονών, μειώνοντας έτσι σημαντικά το κόστος.
Οι περιοδικές ανανεώσεις με νέα χαρακτηριστικά της τελευταίας ATI Catalyst graphics driver software συνεχίζουν να βελτιώνουν την ATI Eyefinity εμπειρία.
ATI Radeon HD 5870 Eyefinity 6 Edition, χαρακτηριστικά:
■2 GB μνήμης GDDR5, που προσφέρει επιλογές στην ποιότητα των εικόνων για τα τελευταία παιχνίδια DirectX 11, που προβάλλονται σε τρεις και έξι οθόνες.
■Πέντε adaptors: δύο mini θύρες εξόδου για DisplayPort adapters, δύο passive mini θύρες εξόδου για DVI dongles και μια passive μίνι θύρα εξόδου για dongle HDMI.
■Υποστήριξη 3x2 display configuration με νέες διαμορφώσεις επιλογών που υποστηρίζονται στις επερχόμενες ενημερώσεις λογισμικού ATI Catalyst.
■Ευρεία υποστήριξη για την ανάπτυξη λογισμικού σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένης της BioWare, Codemasters, EA, και Turbine, που έχουν υιοθετήσει την τεχνολογία multi-display ATI Eyefinity, για τα τελευταία παιχνίδια DirectX 11, όπως το DiRT 2 από την Codemasters και το Battlefield Bad Company 2 από την EA DICE.
Δυνατότητα χρήσης της τεχνολογίας ATI CrossFireX multi-GPU σε συνδυασμό με τις δυνατότητες ATI Eyefinity multi-display, επιτρέποντας αυξημένες επιδόσεις στα παιχνίδια που χρησιμοποιούν υψηλής ανάλυσης ATI Eyefinity display groups.

About Freegr network

Από το Blogger.