ειδήσεις

MSI Big Bang Trinergy

H σειρά Big Bang περιλαμβάνει 2 καλες μητρικές όπως το Fuzion και το Trinergy. Τα δύο motherboard μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, ωστόσο διαφοροποιούνται σε ένα σημαντικό επιπλέον υποσύστημα, το πρώτο ενσωματώνει το multi-graphics chip της Lucid με την ονομασία Hydra ενώ το δεύτερο το chip NF200 της Nvidia.
Tο chip της Lucid επιτρέπει στον χρήστη την εγκατάσταση και την χρήση παράλληλα καρτών γραφικών διαφορετικών κατασκευαστών GPUs (π.χ μίας ATI Radeon σε συνδυασμό με μία Nvidia Geforce), ενώ το NF200 προσφέρει στο Trinergy τους επιπλέον PCI Express lanes που απαιτούνται για την λειτουργία της multi-graphics τεχνολογίας της Nvidia, 3-way SLI.
Φυσικά, χάρη στο Intel P55 Express chipset που διαθέτουν, τα δύο motherboard, Fuzion και Trinergy προσφέρουν εγγενή συμβατότητα στην τεχνολογία της AMD, ATI CrossfireX.
Ο σχεδιασμός και των δύο motherboard έχει τις ρίζες του σε ένα γνώριμο σχέδιο της εταιρείας που κυκλοφορεί στην αγορά με την ονομασία MSI P55-GD80, ωστόσο πέρα από τα πρόσθετα χαρακτηριστικά – ορισμένα αναφέραμε πιο πάνω - είναι βελτιωμένα σε σχέση με το GD80 σε πάρα πολλούς τομείς.
Eμείς για την ώρα, θα αξιολογήσουμε το Big Bang Trinergy, ένα καλοφτιαγμένο motherboard, με σωστό layout και πολλά πρόσθετα χαρακτηριστικά που το καθιστούν σχεδόν αμέσως ως ένα από τα καλύτερα στην κατηγορία. Eκτός λοιπόν από το NF200 chip της Nvidia που του προσφέρει τα απαραίτητα PCI Express lanes για την υλοποίηση του 3-way SLI, προσφέρει μία εξαιρετική κάρτα ήχου Quantum Wave συμβατή με τα πρότυπα Creative EAX Advanced HD 5.0 και THX TruStudio PC.
Eπίσης προσφέρει δυνατότητα ελέγχου μέσω του V-kit, πλήκτρα Clear CMOS και OC Gene (αυτόματος και άμεσος υπερχρονισμός με το πάτημα ενός πλήκτρου) καθώς και πλήκτρα αφής για τις λειτουργίες Green Power, Reset και Power On/Off.
Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, η εταιρεία μαζί με το Big Bang Trinergy προσφέρει μαζί το OC Dashboard, μία συσκευή που επιτρέπει στον χρήστη να αλλάξει τις τιμές στο FSB, στις τάσεις των διάφορων υποσυστημάτων χωρίς την ανάγκη να εισέλθει στο BIOS και βεβαίως on-the-fly! Φωτο απο το tggmagazine.com

About Freegr network

Από το Blogger.