ειδήσεις

E35MI-I Deluxe: Η ASUS στα καλύτερά της...

Όπως έχετε μυριστεί όλοι σας σαν καλά λαγωνικά που είστε, ολοένα και περισσότερες μητρικές που βασίζονται στην πλατφόρμα AMD Brazos κάνουν την εμφάνισή τους. Ήδη έχουμε κάνει λόγο για εκείνες της Gigabyte και της MSi, αυτή την φορά θα κάνουμε λόγο για την δημιουργία της ASUS.
Ο λόγος για την E35MI-I Deluxe η οποία είναι εξοπλισμένη με πολλά νέα χαρακτηριστικά, ένα εξαιρετικά μεγάλο παθητικό σύστημα ψύξης το οποίο κρατάει την θερμοκρασία τόσο του διπύρηνου επεξεργαστή AMD Fusion E-350 όσο και του τσιπ Hudson M1 σε χαμηλά επίπεδα με μηδενικά επίπεδα θορύβου, καλύπτοντας έτσι το μεγαλύτερο κεντρικό κομμάτι της μητρικής.
Ο επεξεργαστής είναι συνδεδεμένος με δύο DDR3 DIMM slots, ένα PCI-Express 2.0 x16 σλοτ, ενώ επιπλέον η μητρική διαθέτει πέντε SATA 6 Gb/s ports και μια eSATA 6 Gb/s, κάρτα ήχου 5.1, Gigabit Ethernet, τέσσερις υποδοχές USB 3.0 και θύρες USB 2.0, Bluetooth, WiFi b/g/n, optical SPDIF καθώς και επιλογές συνδεσιμότητας DVI και HDMI.
Διαθέτοντας την λειτουργία Turbo Key II, η μητρική μπορεί να υπερχρονίσει αυτόματα τον επεξεργαστή με την ενεργοποίηση ενός μόνο διακόπτη. Η ASUS παρουσίασε επίσης μια "lite" έκδοση της συγκεκριμένης μητρικής, στην οποία δεν υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά, όπως το WiFi.

About Freegr network

Από το Blogger.