ειδήσεις

Ισχυρά τροφοδοτικά Thunderbolt Plus & Thunderbolt.

Η Ταϊβανέζικη εταιρία Thortech Power, η οποία είναι θυγατρική της GeIL (Golden Emperor International Ltd.) ανακοίνωσε για δεύτερη φορά τα τροφοδοτικά της σειράς Thunderbolt Plus (αρχικά είχαν παρουσιαστεί τον Οκτώβριο), ενώ παράλληλα ανακοίνωσε την νέα σειρά που ακούει στο όνομα Thunderbolt. Και οι δύο σειρές έχουν στόχο τους gamers και τους ενθουσιώδης χρήστες.
Η οικογένεια τροφοδοτικών Thunderbolt Plus περιλαμβάνει modular μονάδες των 800W, 1000W και 1200W, εκ των οποίων όλες διαθέτουν πιστοποίηση 80Plus Gold με αποδοτικότητα που αγγίζει το 90%, έχουν sleeved καλώδια, ενεργό PFC (Power Factor Correction), είναι συμβατές με τα πρότυπα ATX 12V v2.3 & EPS 12V v2.91, έχουν MTBF (mean time before failure) στις 120.000 ώρες, πυκνωτές στερεής κατάστασης ESR 105° C και ανεμιστήρα 135 χιλιοστών.
Τα προαναφερόμενα τροφοδοτικά συνοδεύονται από ένα iPower Meter το οποίο είναι μια μονάδα 5.25" με LCD οθόνη, η οποία επιτρέπει τον έλεγχο των στοφών του ανεμιστήρα και πληροφορεί τον χρήστη για την ισχύ, την τάση, τις στροφές και την θερμοκρασία. Οι μονάδες της σειράς Thunderbolt, είναι διαθέσιμες σε 650W, 850W, 1000W και 1200W, δεν συνοδεύονται από το iPower Meter, διαθέτουν τέσσερις γραμμές των 12V και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τα οποία είναι ίδια με εκείνα των μονάδων της σειράς Plus.

About Freegr network

Από το Blogger.