ειδήσεις

Quantum Force P67 motherboard

Λίγο πριν το λανσάρισμα στην αγορά των επεξεργαστών Sandy Bridge της Intel, αυξάνει ασταμάτητα ο αριθμός των motherboards που θα μπορούν να τους δεχθούν. Πρόσφατα εμφανίστηκαν εικόνες από ένα P67 motherboard της Foxconn, το οποίο ανήκει στην high end σειρά της εταιρείας με την ονομασία Quantum Force.
Το σε μαύρο και κόκκινο «στολισμένο» mobo με το LGA 1155 socket προσφέρει δύο PCI-Express-x16 slots, τρια PCI-Express-x1 slots όπως και μια συνηθισμένη υποδοχή PCI. Τέσσερα DDR3 RAM slots κι έξι SATA ports (δύο με το SATA 6 GBit/s) συμπληρώνουν τον εξοπλισμό.
Ένα αξιοσημείωτο και σπάνιο χαρακτηριστικό για τις ημέρες μας, είναι η ύπαρξη ενός IDE port για τη σύνδεση των παλιότερων δίσκων PATA. O μετατροπέας τάσης για τον επεξεργαστή χαρακτηρίζεται από ένα σχεδιασμό 14 φάσεων και καλύπτεται από μια ψύκτρα με δύο σωλήνες απαγωγής της θερμότητας (heatpipes). Η Foxconn αναφέρει ότι το νέο motherboard μπορεί να καλύψει και τις ανάγκες ενός overclocker, κάτι που φαίνεται από τους ενσωματωμένους στην κεντρική πλακέτα διακόπτες όπως και τα Debug LED.
Στο πάνελ θυρών που βρίσκεται στο πίσω μέρος, φιλοξενούνται, εκτός από τις πολυάριθμες θύρες USB 2.0, και δύο θύρες USB 3.0. Eπίσης δύο θύρες eSATA και Gifgabit LAN όπως και υποδοχές audio.
Μετάφραση απο pcnea

About Freegr network

Από το Blogger.