ειδήσεις

Γρήγορη, λεπτή, προσιτή: η νέα οθόνη gaming της AOC

Η εξεδικευμένη εταιρία οθονών AOC παρουσιάζει ακόμη μία άκρως ανταγωνιστική οθόνη Full HD. Το νέο μοντέλο e2461Fwh διαθέτει πάνελ ΤΝ 23,6″ (59,9 εκ) με χρόνο απόκρισης μόλις 2 ms. 
Η νέα LED-backlit οθόνη, που παρουσιάστηκε πρώτη φορά στη CeBIT 2013, διαθέτει κομψό σχεδιασμό με υπέρλεπτο πλαίσιο και βάση στήριξης κόκκινου χρώματος και αποτελεί την τέλεια επιλογή για τους χρήστες που επιθυμούν μια οθόνη gaming και ψυχαγωγίας σε προσιτή τιμή.
Τεχνολογία σε σωστές αναλογίες
Η widescreen οθόνη 23,6” (59,5εκ) της σειράς Style διαθέτει φωτεινότητα 250 cd / m² και στατική αντίθεση 1000:1 (δυναμική αντίθεση: 50,000,000:1).Ο μικρός χρόνος απόκρισης των 2 χιλιοστών του δευτερολέπτου προσφέρει εντυπωσιακά καθαρές εικόνες ακόμα και στις πιο γρήγορες και γεμάτες δράση σκηνές. Η Full HD οθόνη e2461Fwh αναπαράγει αναλογικό και ψηφιακό σήμα για εφαρμογές στο σπίτι και το γραφείο, καθώς και τις τελευταίες ταινίες και παιχνίδια μέσω VGA και HDCP συμβατό με HDMI.
Έξυπνος σχεδιασμός 
Το κομψό και σχεδόν χωρίς πλαίσιο περίβλημα έχει μόλις 13 χιλιοστά πάχος. Οι οικιακοί χρήστες και οι gamers θα απολαύσουν την υψηλή αισθητική αυτής της υπέρ-λεπτής οθόνηςπου θα αναβαθμίσει το χώρο τους. Η βάση στήριξης κόκκινου χρώματος εκτός από τον όμορφο σχεδιασμό, προσφέρει δυνατότητα ρύθμισης του ύψους της οθόνης και μπορεί να αποσπαστεί ώστε η e2461Fwh να τοποθετηθεί απευθείας στην επιφάνεια του γραφείου σαν μια υπερ-μεγέθους κορνίζα. Η οθόνη μπορεί επίσης να αναρτηθεί σε επιτοίχιο στήριγμα (75 χιλ.VESA)

About Freegr network

Από το Blogger.