ειδήσεις

Sony Cyber-shot HX50V - η μικρότερη στον κόσμο με οπτικό ζουμ 30x

Η νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Sony Cyber-shot HX50V, συνδυάζει μέγιστη φορητότητα με εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, κορυφαία ποιότητα λήψεων και το ισχυρότερο ζουμ στην κατηγορία της.

Η HX50V έχει να επιδείξει έναν αισθητήρα 20,4 megapixel και ένα ενσωματωμένο σύστημασταθεροποίησης εικόνας, που χαρίζουν όμορφες, ολοζώντανες φωτογραφίες και βίντεο Full HD, ακόμα και όταν βρίσκεστε μακριά από το θέμα σας. Και όλα αυτά, από τη μικρότερη και ελαφρύτερη1 ψηφιακή φωτογραφική μηχανή στο κόσμο με ισχυρό οπτικό ζουμ 30x.
Η HX50V σάς δίνει πολλούς λόγους, ώστε να επενδύσετε σε μία αποκλειστική φωτογραφική μηχανή τσέπης. Το οπτικό ζουμ, μεγάλου εύρους, σας χαρίζει μεγαλύτερη ευελιξία για να επιλέξετε από πού θα βγάλετε τις φωτογραφίες σας, ενώ η λειτουργία Optical SteadyShot αντισταθμίζει το κούνημα της μηχανής και σας απαλλάσσει από το άγχος για την ποιότητα της εικόνας, η οποία είναι ανυπέρβλητη. Ακόμα και σε ζουμ 30x, η HX50 παρέχει, πλέον, σταθεροποίηση εικόνας δυο φορές πιο αποτελεσματική από τη Cyber-shot HX200V2.
Χάρη στον αισθητήρα Exmor R CMOS με 20,4-megapixel2 και τον επεξεργαστή BIONZ, η HX50V προσφέρει υψηλή ανάλυση και εικόνες ανώτερης ποιότητας με εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Με διπλάσια ταχύτητα από την Cyber-shot HX200V3 σε πλήρες ζουμ, η αυτόματη εστίαση υψηλής ταχύτητας συλλαμβάνει ακόμα και τις πιο γρήγορες στιγμές που χάνονται, και τις απαθανατίζει. Επιπλέον, το ενσωματωμένο Wi-Fi σάς επιτρέπει να μοιράζεστε αυτές τις πολύτιμες αναμνήσεις γρήγορα και εύκολα με τους φίλους και την οικογένειά σας.
Οι πιο προχωρημένοι φωτογράφοι, που προτιμούν να ρυθμίζουν μόνοι τους τις λεπτομέρειες μιας λήψης, μπορούν απλά με ένα διακόπτη να ρυθμίζουν τηναντιστάθμιση έκθεσης και με ένα διακόπτη λειτουργίας να ρυθμίζουνχειροκίνητα λειτουργίες, όπως τις P/A/S/M. Διαθέτει επίσης την τεχνολογίαMulti Interface Shoe, για τη σύνδεση ενός συμβατού ηλεκτρονικούσκοπεύτρουφλας ή μικρόφωνου, ώστε να έχετε καλύτερη ποιότητα ήχου στα βίντεο - ο ιδανικός συνδυασμός με τη δυνατότητα εγγραφής υψηλής ποιότηταςβίντεο Full HD (50p). Επιπλέον μπόνους είναι και η διασύνδεση Multi Terminal για χρήση τηλεχειριστηρίου, ιδιαίτερα χρήσιμη σε κοντινά και ταινίες.
Η διάρκεια της μπαταρίας είναι πολύ σημαντική, όταν ταξιδεύετε και δεν ξέρετε πότε θα ξαναβρείτε πρίζα. Η μπαταρία ιόντων λιθίου X-type, στη φωτογραφική μηχανή Cyber-shot HX50V, είναι μικρότερη από τα προηγούμενα μοντέλα4, αλλά αποδίδει 400 φωτογραφίες5 με μία, μόνο, φόρτιση.

About Freegr network

Από το Blogger.