τεχνολογία

SlateBook x2: το νέο υβριδικό Android PC από την HΡ


Η HP ανακοίνωσε το λανσάρισμα του HP SlateBook x2, ενός υβριδικού PC που προσφέρει όλες τις λειτουργίες ενός notebook, ενώ διαθέτει αποσπώμενη οθόνη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν tablet.
Διαθέτοντας λειτουργικό σύστημα Android, αυτή η ευέλικτη "δύο σε ένα" συσκευή συνδυάζει δύναμη και φορητότητα, παρέχοντας στον χρήστη την ευελιξία να δημιουργήσει, να καταναλώσει και να μοιραστεί περιεχόμενο, όπου κι αν βρίσκεται.
Το HP SlateBook x2 είναι η πρώτη αποσπώμενη συσκευή Android με φορητό επεξεργαστή NVIDIA Tegra 4, που προσφέρει πιο ρεαλιστικό gaming, γρήγοροweb browsing και υψηλής ποιότητας (HD) video playback, καθώς και πρόσβαση στο TegraZone app store.
Το HP SlateBook x2 δίνει τη δυνατότητα εύκολης εναλλαγής από λειτουργίες ψυχαγωγίας σε λειτουργίες εργασίας, συνδυάζοντας τη φορητότητα του tablet με την απόδοση του notebook, σε μια κομψή, ελαφριά συσκευή με το δημοφιλές λειτουργικό σύστημα Android.
Αξιοποιώντας τον προηγμένο σχεδιασμό μαγνητικής άρθρωσης και το διπλό σύστημα μπαταρίας - μια στη βάση και μια στο tablet - οι χρήστες μπορούν εύκολα να κάνουν την εναλλαγή tablet - notebook και το αντίστροφο, ακόμα και όταν βρίσκονται εν κινήσει.
Το HP SlateBook x2, το οποίο εγγυάται ότι οι χρήστες δεν θα χρειαστεί να θυσιάσουν την απόδοση έναντι της φορητότητας, διαθέτει Android Jelly Bean4.2, ενώ προσφέρει την εμπειρία Google με υπηρεσίες όπως το Google Now, Google Search, Gmail, YouTube, Google Drive και το Google+ Hangouts για video chat μεταξύ πολλών ατόμων και πρόσβαση σε εφαρμογές και ψηφιακό περιεχόμενο μέσω του Google Play.
Η υψηλής ευκρίνειας FHD οθόνη αφής 10,1ιντσών προσφέρει ευκρινείς γραμμές, καθαρές εικόνες, χρωματική πιστότητα και μειώνει την ηλιακή αντανάκλαση. Το SlateBook x2 διαθέτει επίσης αποθηκευτική δυνατότητα έως και 32GB, eMMC και DTS Sound+ Solution, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε φωτογραφίες, μουσική και videos.
Επιπλέον, η ενσωματωμένη δυνατότητα εκτύπωσης που διατίθεται αποκλειστικά από την HP, επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν απευθείας, μέσω των περισσότερων εφαρμογών.
Οι καταναλωτές μπορούν να διευρύνουν την εγγύηση του προϊόντος και να προμηθευτούν το HP Care Pack για το HP SlateBook x2, αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο έξοδα επισκευής ή αντικατάστασης. pathdinder.

About Freegr network

Από το Blogger.