ειδήσεις

MSI Z87 XPower: Η απόλυτη Z87 μητρική κάνει την εμφάνιση της

Η νέα Z87 XPower αναμένεται να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στις Z87 μητρικές από την εταιρία MSI και έχει κάθε λόγο να μας εντυπωσιάσει. Καταρχάς είναι τεράστια, τόσο ώστε η Z87 MPower MAX να μοιάζει νάνος μπροστά της, ενώ τα χαρακτηριστικά της δεν πάνε πίσω. Έρχεται εφοδιασμένη με κύκλωμα ρεύματος 32 φάσεων4ης γενιάς DRMOSκαι πυκνωτές τανταλίου. Όλα αυτά αποτελούν μέρος του OC Genie 4 και Military Class IV σχεδιασμού της εταιρίας και υπόσχονται ακόμα περισσότερες δυνατότητες overclocking. Παράλληλα η μητρική έρχεται με PCB οκτώ επιπέδων και αρκετές κουμπιά για overclocking πάνω στην μητρική για τον έλεγχο των λειτουργιών χωρίς την ανάγκη ρύθμισης από το BIOS.
Ο επεξεργαστής θα τροφοδοτείται από δύο 8-πινα βύσματα, ενώ όλα τα εξαρτήματα του κυκλώματος τροφοδοσίας θα καλύπτονται από τις μεγάλες ψύκτρες με heatpipes που έχουν πάνω ένα τεράστιο φωτιζόμενο Χ. Στις υποδοχές επέκτασης υπάρχουν πέντε PCI-express 3.0 x16 και δύο PCI-express 3.0 x1, ενώ θα υποστηρίζεται και το Quad-Way SLI και CrossFireX καθώς υπάρχει ένα PLX τσίπ που προσφέρει ακόμα 32 PCI-Express lanes. Για την αποθήκευση των δεδομένων θα υπάρχουν δέκα SATA 3 υποδοχές και δώδεκα USB 3.0 καθώς και μία mSATA που υποστηρίζει κάρτες WiFi και mSATA SSD δίσκους.
Τέλος οι υποδοχές στο πίσω μέρος της μητρικής περιλαμβάνουν δύο USB2.0, οκτώ USB 3.0, μία PS2, Gigabit Ethernetδύο HDMI και μία DisplayPort, υποδοχές ήχου που κάνουν χρήση της τεχνολογίας Audio Boost και κουμπί clear CMOS. Η αναμενόμενη τιμή της MSI Z87 XPower υπολογίζεται στα $399

About Freegr network

Από το Blogger.