τεχνολογία

ΣΙΝΕΜΑ: ΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ

Ο Μάιος διαμορφώνεται στα πρότυπα του Μαρτίου και του Απριλίου, όπου τα blockstubers κυριάρχησαν στις μεγάλες αίθουσες. Έτσι, λοιπόν, ο μήνας ξεκινάει με το Guardians of the Galaxy Vol. 2 στις 4 Μαΐου. Οι Chris Pratt, Zoe Saldana και Dave Bautista επιστρέφουν στο νέο sequel της Marvel, έτοιμοι για μια ακόμη περιπέτεια. Ωστόσο ‘Οι φύλακες του γαλαξία’ δεν είναι οι μόνοι που επιστρέφουν, καθώς και άλλες δύο άκρως δημοφιλείς σειρές θα επιστρέψουν στους κινηματογράφους μέσα στο μήνα.
Συνεχίζοντας, λοιπόν, στις 18 Μαΐου καταφθάνει το sci-fi, thriller Alien: Covenant. Πρόκειται για τη δεύτερη prequel ταινία της θρυλικής σειράς που έρχεται να συνεχίσει τα γεγονότα του Prometheus. Πρωταγωνιστούν οι Michael Fassbender, Katherine Waterston και Billy Crudup. Ο μήνας τελειώνει με την επιστροφή και των ‘Πειρατών της Καραϊβικής’. Στις 25 Μαΐου ο Johnny Depp θα ενσαρκώσει ξανά τον καπετάνιο Jack Sparrow, έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς του ρόλους, στο Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Τέλος, αξιοσημείωτη είναι και η κυκλοφορία του King Arthur: Legend of the Sword, την σκηνοθεσία του οποίου έχει αναλάβει ο Guy Ritchie.
Αναλυτικά όλες οι ταινίες που θα προβληθούν στους ελληνικούς κινηματογράφους ακολουθούν παρακάτω. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ακόλουθες ημερομηνίες σηματοδοτούν τις επίσημες πρεμιέρες των ταινιών στις ελληνικές αίθουσες, ωστόσο από περιοχή σε περιοχή οι ημερομηνίες ενδέχεται να διαφέρουν.
4 Μαΐου
10 Μαΐου
11 Μαΐου
18 Μαΐου
25 Μαΐου
Πείτε μας στα σχόλια ποια ή ποιες ταινίες θα δείτε μέσα στον Μάιο.

About Freegr network

Από το Blogger.