τεχνολογία

H ΗP λανσάρει το ισχυρό laptop Elite x2 2 σε 1

Η HP συνεχίζει να προσφέρει ιδιαίτερα προϊόντα στην αγορά των 2 in 1, όπου πρόκειται για μικρά συστήματα με tablet χαρακτήρα επεκτάσιμα και με support για πληκτρολόγια. Το Elite x2 1012 G2 αποτελεί μια διαφορετική καμπή στη λίστα των πρόσφατων προϊόντων της εταιρίας με specs που σίγουρα ζηλεύουν πολλά notebooks στην αγορά. 
Η εταιρία υπόσχεται βελτιωμένες επιδόσεις χάρη στη νέα γενιά Kaby Lake επεξεργαστών ενώ όπως δηλώνουν πολλές πηγές της βιομηχανίας, η αγορά των 2 in 1 είναι μια από αυτές που αναπτύσσονται με γοργούς ρυθμούς. Η οθόνη των 12.3 ιντσών είναι και ένα από σημαντικότερα στοιχεία του, καθώς με ανάλυση WQXGA (2736 x 1824) είναι ανάμεσα στις πιο ποιοτικές και "πυκνές" που κυκλοφορούν, φτάνοντας στα επίπεδα της Retina της Apple αλλά και αυτής του Surface της Microsoft. 
Σημαντικό στοιχείο είναι επίσης το γεγονός ότι καλύπτεται από Corning Gorilla Glass 4 μιας και κατά κύριο λόγο θα χρησιμοποιείται σε tablet μορφή (χωρίς βέβαια αυτό να είναι απαραίτητο). Και πάλι στο εσωτερικό του συναντάμε κορυφαία υποσυστήματα όπως Μ.2 SATA ή NVMe drives με χωρητικότητες έως 512GB και 16GB RAM όπου θεωρείται το standard για τη συγκεκριμένη αγορά. Λόγως μεγέθους, φυσικά τα chip γραφικών που επιλέχθηκαν είναι και αυτά που δίνονται από τον επεξεργαστή, στη περίπτωση του HP Elite X2, μια Intel HD 620. Η κυκλοφορία του αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στον Ιούλιο με αρχική τιμή τα $1099 η οποία φυσικά θα αυξάνεται όσο προσθέτουμε χαρακτηριστικά στον εξοπλισμό.

About Freegr network

Από το Blogger.