τεχνολογία

Κυρτή gaming οθόνη από την LG

Η LG κάνει διαθέσιμη στην Ελλάδα τον Ιούνιο την Ultra Wide gaming οθόνης της UC89G. Στις 34 ίντσες με ανάλυση Full HD, ρυθμό ανανέωσης 144Hz και αναλογία 21:9 υπόσχεται εμβυθιστικό gaming. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.
"Αθήνα, 25 Μαΐου 2017 — Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τη νέα gaming κυρτή οθόνη 34UC89G που προσφέρει εκπληκτικά γρήγορο ρυθμό ανανέωσης στα 144HzΜε πάνελ ανάλυσης Full HD2.560 x 1.080 που παρέχει υψηλή ευκρίνεια και ευρύ οπτικό πεδίο, τo νέο μοντέλο της LG διαθέτει οθόνη 34 ιντσών με αναλογία 21:9 για επιδόσεις που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς gamers.
To νέο gaming monitor της LG εξασφαλίζει απόδοση χρωμάτων με εξαιρετική ακρίβεια και απίστευτο ρεαλισμό. Διαθέτοντας την ενός χιλιοστού του δευτερολέπτου λειτουργία Motion Blur Reduction, επιτρέπει την ακόμα πιο φυσική ροή των γραφικών, ελαχιστοποιώντας τα είδωλα (afterimages) που εμφανίζονται συχνά σε video games που έχουν ταχείς εναλλαγές και γρήγορο ρυθμό. Χρησιμοποιώντας επίσης την τεχνολογία G-Sync™, προσφέρει ομαλή απεικόνιση του παιχνιδιού εξαλείφοντας τα προβλήματα που προκαλούνται λόγω της διαφοράς στο ρυθμό ανανέωσης της οθόνης και της κάρτας γραφικών.
Με κυρτή οθόνη 34 ιντσών αναλογίας 21:9, ο χρήστης μπορεί να δει περιοχές που είναι αόρατες σε αναλογία 16:9 και να είναι ο νικητής του παιχνιδιού με την πιο γρήγορη ανταπόκριση. Διαθέτοντας το Dynamic Action Sync, λειτουργία η οποία μειώνει δραστικά τη χρονοκαθυστέρηση στην είσοδο δεδομένων (input lag), οι gamers μπορούν να απολαμβάνουν το γρήγορο ρυθμό των παιχνιδιών χωρίς καμία καθυστέρηση. Επίσης, με τη λειτουργία Crosshair, που τοποθετεί το σημείο ‘βολής’ στο κέντρο για να αυξήσει την ακρίβεια, η νέα gaming οθόνη της LG είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που έχουν υψηλές απαιτήσεις από τον gaming εξοπλισμό τους.
Τέλος, για μοναδική high-end gaming εμπειρία, ο σταθεροποιητής μαύρου χρώματος (Black Stabilizer)βελτιώνει την ορατότητα ακόμα και στις πιο σκοτεινές περιοχές. Τέλος, η οθόνη προσφέρει την επιλογήGame Mode, μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει την ποιότητα της εικόνας ανάλογα με το είδος (genre) του παιχνιδιού που παίζει όπως FPS, RTS και Custom Game.
Εξοπλισμένο με ευέλικτα χαρακτηριστικά για τους πιο επιδέξιους παίκτες, η νέα gaming οθόνη LG 34UC89Gθα είναι διαθέσιμη από τον Ιούνιο."

About Freegr network

Από το Blogger.