τεχνολογία

Η Canon έχει δικτυακή κάμερα χαμηλού φωτισμού

Η κάμερα ME20F-SHN τοποθετείται παράλληλα με το ήδη υπάρχον μοντέλο ME20F-SH, διαθέτοντας πλέον δικτυακές δυνατότητες, διευρύνοντας έτσι τη γκάμα καμερών πολλαπλών χρήσεων της Canon (Canon Multiple Purpose camera line-up), προσφέροντας αναπαραγωγή εικόνας πλήρους χρώματος και ανάλυσης Full HD σε περιπτώσεις περιορισμένου φωτισμού. Η κάμερα ME20F-SHN είναι ιδανική για κρίσιμες εφαρμογές παρακολούθησης, και αποδίδει εξαιρετικά σε χαμηλό φωτισμό, διαθέτει δικτυακή λειτουργικότητα και ενσωματωμένη ανάλυση βίντεο, και όλα αυτά συμπυκνώνονται σε ένα ελαφρύ και μικρών διαστάσεων περίβλημα. 
Εκπληκτική απόδοση σε χαμηλό φωτισμό 
Εφοδιασμένη με αισθητήρα 2.26 Megapixel Full Frame 35mm CMOS και επεξεργαστή εικόνας DIGIC DV 4, η ME20F-SHN παρέχει ευκρινή εικόνα, χαμηλού οπτικού θορύβου, Full HD έγχρωμο βίντεο σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού. Τα εικονοστοιχεία και το κύκλωμα της κάμερας επωφελούνται από τις αποκλειστικές τεχνολογίες της Canon, με στόχο την επίτευξη μειωμένου οπτικού θορύβου και εξαιρετικά υψηλής ευαισθησίας. Με μέγιστο επίπεδο ευαισθησίας ISO που ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια (+75db), και το οποίο αποδίδει εξαιρετική ευαισθησία σε χαμηλό φωτισμό, η ME20F-SHN μπορεί να καταγράψει θέματα που φωτίζονται με λιγότερο από 0.0005 lux φωτός. Ακόμη περισσότερη λεπτομέρεια μπορεί να καταγραφεί σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού αφαιρώντας το φίλτρο αποκοπής υπερύθρων (IR) όταν λειτουργεί σε κατάσταση υπερύθρων. Με παρόμοιο τρόπο με τη σειρά Canon Cinema EOS, η συγκεκριμένη δικτυακή κάμερα παρέχει τα χαρακτηριστικά Canon Log και Wide DR από το μενού Custom Picture, το οποίο επιτρέπει δυναμικό εύρος της τάξης των 12 στοπ (800%), αποδίδοντας υψηλής ποιότητας εικόνα σε πολλαπλές συνθήκες φωτισμού. Το μενού Custom Picture έχει αναβαθμιστεί, με την προσθήκη της λειτουργίας Crisp Img, η οποία καταγράφει εικόνες υψηλής οξύτητας σε συνθήκες καλού φωτισμού και εικόνα με χαμηλό οπτικό θόρυβο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ανυπολόγιστης αξίας για όσους χρειάζονται καταγραφή καθαρής και ευκρινούς εικόνας. 
Προηγμένες δικτυακές δυνατότητες για εφαρμογές παρακολούθησης 
Διαθέτοντας Ethernet, 3G/HD-SDI και θύρες HDMI, η ME20F-SHN εξυπηρετεί μια πληθώρα από απαιτήσεις που αφορούν εξόδους βίντεο και χρηστικές εφαρμογές. Για εφαρμογές τοπικής παρακολούθησης, η ME20F-SHN διαθέτει 3G/HD-SDI και θύρες HDMI, ενώ η σύνδεση Ethernet επιτρέπει την απομακρυσμένη ρύθμιση της κάμερας, την παρακολούθηση και την καταγραφή μέσα από web browsers, φορητές συσκευές και άλλα προγράμματα διαχείρισης βίντεο. Η υποδοχή καρτών microSD υποστηρίζει απευθείας εγγραφή και αναπαραγωγή από την κάρτα microSD. Για αυτόνομη και οικονομική παρακολούθηση, οι 6 ενσωματωμένες λειτουργίες ανάλυσης βίντεο και το Alarm I/O interface επιτρέπει την αυτοματοποιημένη εγγραφή και έξοδο σε εξωτερικές συσκευές χάρη στην ανίχνευση κίνησης και είσοδο συναγερμού. 
Η λειτουργία Area-specific Data Size Reduction (ADSR), επιτρέπει στους χρήστες της ME20F-SHN να καταγράφουν και την παραμικρή λεπτομέρεια σε επιλεγμένες περιοχές μειώνοντας το ρυθμό δειγματοληψίας σε άλλες περιοχές της εικόνας, εξοικονομώντας έτσι δικτυακή διαμεταγωγή. Για την εύκολη ενσωμάτωση σε υπάρχοντα συστήματα παρακολούθησης βίντεο, η ME20F-SHN υποστηρίζει μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων διαχείρισης βίντεο, με τη χρήση των πρωτοκόλλων Canon WebView και ONVIF.

About Freegr network

Από το Blogger.