ειδήσεις

Slow motion βίντεο με το Photos app των Windows 10!

Τα slow motion βίντεο βρίσκουν όλο και μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό, με την τάση αυτή να κυριαρχεί και στις φορητές συσκευές. Η Microsoft περιλαμβάνει υποστήριξη slow-motion βίντεο στο Windows 10 Camera app, επομένως η συσκευή με την κατάλληλη κάμερα, σαν αυτή που συναντάμε στα Lumia 950/950 XL, σου επιτρέπει να τραβήξεις τέτοιου είδους βίντεο. Βέβαια, και πολλοί άλλοι κατασκευαστές υποστηρίζουν ένα τέτοιο χαρακτηριστικό.
Το συμβαίνει όμως στην περίπτωση που θέλεις να μετατρέψεις ένα βίντεο που έχεις τραβήξει σε slow motion, προκειμένου να το διαμοιραστείς με τους φίλους σου σε υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Instagram; Το Windows 10 Photos app, έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα λειτουργία, με την οποία μπορείς να μετατρέψεις τα βίντεο που τράβηξες σε slow motion. Βέβαια, η εφαρμογή αυτή, δεν έχει όλες τις λειτουργίες που μπορείς να βρεις σε ένα app που προορίζεται για video edit, αποτελεί όμως μια πολύ καλή λύση.
1. Κάνε import το βίντεο που θέλετε να επεξεργαστείτε στο Windows Photo app. Αν έχει ληφθεί από ένα iPhone ή από ένα Android smartphone και έχει γίνει back up με το OneDrive, τότε πρέπει να εμφανιστεί αυτόματα σε αυτό.
2. Κάνε κλικ στο πλήκτρο της επεξεργασίας και επιλέξτε το create Slow-Motion video.
3. Χρησιμοποίησε το slider για να επιλέξεις πόσο αργό θέλεις να είναι το βίντεο.
4. Αποθήκευσε στη συνέχεια το video και είσαι έτοιμος.

About Freegr network

Από το Blogger.