τεχνολογία

AOC G1 Series: entry-level κυρτές οθόνες για gaming

Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC ανακοινώνει τη G1 Series με τρία νέα κυρτά μοντέλα C24G1C27G1 και C32G1 που κυμαίνονται σε μεγέθη οθόνης από 23,6” έως 27” και 31,5”. Ο σχεδιασμός με κόκκινο χρώμα και οι επιθετικές καμπύλες (από 1500R έως 1800R) εξασφαλίζουν μια εξαιρετική και εντυπωσιακή εμπειρία gaming.
Η νέα σειρά είναι εξοπλισμένη με VA panels και υποστηρίζει ανάλυση Full HD (1920 x 1080 pixels). Στοχεύοντας στους ανταγωνιστικούς gamers, οι νέες οθόνες παρέχουν εικόνες υψηλής αντίθεσης με βαθύ μαύρο χρώμα και ζωντανά χρώματα με ρυθμό ανανέωσης 144Hz, χρόνο απόκρισης MPRT(Moving Picture Response Time1ms και ευρείες γωνίες θέασης 178°/178°. Για την ομαλότερη εμπειρία gaming, οι οθόνες διαθέτουν υποστήριξη AMD FreeSync για gaming χωρίς σκίσιμο και τραύλισμα, Low Input Lag για πιο γρήγορη ανατροφοδότηση εικόνας, AOC Game Color για επιτόπου ρύθμιση κορεσμού και λεπτομέρειας εικόνας, καθώς και την ολοκαίνουρια λειτουργία “Dial Point” για crosshair overlay που βοηθάει τους gamers να στοχεύσουν με ακρίβεια σε παιχνίδια FPS.
Για μεγαλύτερη καθήλωση στο παιχνίδι, οι gamers δε χρειάζεται πλέον να επιλέγουν ανάμεσα σε κομψούς σχεδιασμούς, γρήγορα panels, ακριβή χρώματα ή καμπυλότητα. Με την νέα AOC G1 Series, όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και ο σχεδιασμός έρχονται μαζί.
Η G1 Series διαθέτει έναν εντελώς νέο σχεδιασμό. Όλα τα μοντέλα ξεχωρίζουν για τον κομψό σχεδιασμό τριών όψεων χωρίς πλαίσιο, που φαίνεται πολύ συμπαγής και επιτρέπει την απρόσκοπτη ρύθμιση πολλαπλών οθονών για καθηλωτικές στιγμές παιχνιδιού. Δύο οθόνες από τη νέα σειρά, οι C24G1 και C27G1, διαθέτουν επίσης εργονομική βάση με ρύθμιση ύψους 130χιλ. και -35°/+35° εύρος περιστροφής, ώστε οι gamers να διατηρούν την βέλτιστη θέση θέασης. Χάρη στην καμπυλότητά τους με πολύ μικρή ακτίνα 1500R για τη C24G1, ή 1800R για τις C27G1 και C32G1, οι χρήστες θα αισθάνονται αιχμαλωτισμένοι και πλήρως βυθισμένοι στους εικονικούς κόσμους.
Και τα τρία μοντέλα είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία AMD FreeSync, η οποία συγχρονίζει την GPU και την οθόνη, ώστε τα πλαίσια να εμφανίζονται όταν είναι έτοιμα, μειώνοντας έτσι την καθυστέρηση εισόδου και το τραύλισμα που προκαλείται από το V-Sync, ή μειώνοντας το σκίσιμο που προκαλείται από αταίριαστα πλαίσια. Ο ρυθμός ανανέωσης 144Hz και ο γρήγορος χρόνος απόκρισης 1ms (αν είναι επιθυμητό 1ms MPRT · μπορεί να προσαρμοστεί σε 4ms GtG) εξασφαλίζουν τη «συνδεδεμένη» αίσθηση στα παιχνίδια, μειώνοντας δραστικά τη φανερή θαμπάδα της κίνησης. Η G1 Series διαθέτει πολύ χαμηλή καθυστέρηση εισόδου, έτσι οι ενέργειες των χρηστών που δίνονται από τις συσκευές εισόδου μεταφράζονται σε οπτική ανατροφοδότηση χωρίς αξιοσημείωτη καθυστέρηση που προκαλείται από την εσωτερική επεξεργασίας της οθόνης.
Με ένα ακόμη μοναδικό χαρακτηριστικό, το AOC Game Color, οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν τον κορεσμό των χρωμάτων για καλύτερο επίπεδο γκρίζου χρώματος και λεπτομερείς εικόνες. Παρόλο που οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν πλήρως τα χρώματα, την υπερβολική ταχύτητα pixel και να κάνουν διάφορες άλλες μικρές ρυθμίσεις καθώς και να τις αποθηκεύσουν σε τρεις διαφορετικές gaming προεπιλογές, οι ρυθμίσεις Game Mode Settings της G1 Series περιλαμβάνουν προκαθορισμενες λειτουργίες FPS, Racing, RTS για άνετα τεχνικά χαρακτηριστικά σχεδιασμένα για διαφορετικά ειδη.

About Freegr network

Από το Blogger.