τεχνολογία

ΕΥΚΟΛΗ επαναφορά αρχείων από σκληρούς δίσκους

Κατέβασα διάφορα προγράμματα επαναφοράς και τζίφος. Μέχρι που έπεσα πάνω στο EaseUS Data Recovery Wizard. Κατεβάζω λοιπόν το trial συνδέω τον δίσκο, του κάνει ένα deep scan για κανένα 3ωρο και βουαλα. Το EaseUS Data Recovery Wizard Professional βρήκε όλα μα όλα τα αρχεία μου (και κάποια που δε θυμόμουν πως είχα). 
Ως εδώ όλα καλά, τώρα το επόμενο βήμα είναι η ανάκτηση και τέλος η επιβεβαίωση. Το αφήνω όλο το βράδυ να κάνει την διαδικασία και πράγματι το πρωί που ξύπνησα είχε ολοκληρωθεί. Για 1TB η ταχύτητα ήταν εξαιρετική – μόλις 3 ώρες. Λες να πήγαν όλα καλά; υπομονή μερικές ώρες να τα δοκιμάσω. Μέσα στον δίσκο είχα από Steam Games μέχρι βίντεο και μουσική. 
Συνδέω τον σκληρό στον οποίο τα ανέκτησα και αρχίζω δοκιμές. Όχι μόνο είναι όλα εκεί αλλά λειτουργούν και όλα άψογα. Γιατί να σταματήσω εδώ όμως; 
Βάζω και έναν παλιότερο δίσκο από περιέργεια, 160GB ο συγκεκριμένος. Ξεκινάω ξανά την διαδικασία και ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΑΡΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ. Ακολουθώ την ίδια διαδικασία και σε λιγότερο από μία ώρα το EaseUS Data Recovery Wizard Professional τα είχε ανακτήσει. Ήμουν ψημενος ήδη και θα αγόραζα το EaseUS Data Recovery Wizard Professional αλλά αυτό το review ήρθε ανέλπιστα καθώς το χρησιμοποίησα και σε real life scenario. Αν έχετε συμβατικούς σκληρούς (όχι ssd) και έχετε χάσει τα δεδομένα σας δοκιμάστε το και Θα εκπλαγείτε. Ειδικά αν ασχολείστε με μουσική/video/creative που τα αρχεία είναι σημαντικά, θα σας λύσει τα χέρια.
Μπορείτε να το κατεβάστε δωρεάν από ΕΔΩ. techingreece

About Freegr network

Από το Blogger.