τεχνολογία

ΑΛΛΑΖΟΥΝ οι συχνότητες των νέων GeForce GPUs

Συνεχίζουν οι φήμες για την νέα γενιά καρτών γραφικών της NVIDIA και πριν από λίγες ώρες το VideoCardz επικαλείται φήμες από τη βιομηχανία που αναφέρουν μερικές ακόμη λεπτομέρειες. 
Αυτό που θα επηρεάσει ίσως περισσότερο τους τελικούς χρήστες είναι η υιοθέτηση ενός νέου προτύπου εξόδου εικόνας, το HDMI 2.1 το οποίο θα αυξήσει το διαθέσιμο bandwidth για χρήση με μεγάλες αναλύσεις και υψηλό refresh rate. 
Το συγκεκριμένο πρότυπο μπορεί να ενεργοποιήσει οθόνες ανάλυσης 4K στα 120Hz και με HDR οπότε έτσι γίνονται αντιληπτές οι βλέψεις της NVIDIA για τη νέα γενιά των GPUs της. Επιπρόσθετα, η φήμη που δημοσίευσε η πηγή αναφέρει και σημαντικές αλλαγές στην συχνότητα λειτουργίας του chip. 
Αν και για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία, λέγεται ότι η NVIDIA θα πειραματιστεί είτε αυξάνοντας κι άλλο τις συχνότητες λειτουργίας, είτε διαχωρίζοντας την συχνότητα του πυρήνα με αυτή των shaders, φέρνοντας έτσι μνήμες από το 2010 και την τελευταία γενιά (GTX 500) που χρησιμοποίησε αντίστοιχο feature.

About Freegr network

Από το Blogger.