τεχνολογία

Generation Zero: νέο εντυπωσιακό open world shooter

Η Avalanche Studios, δημιουργός των Just Cause και Mad Max, ανακοίνωσε επίσημα το Generation Zero, ένα open-world sandboxed game όπου μπορούν να παίξουν έως και τρεις παίκτες ταυτόχρονα, με την υπόθεση να εκτυλίσσεται σε μια αγροτική περιοχή της Σουηδίας τη δεκαετία του ’80 (συγκεκριμένα το 1989). Ποια είναι αυτή; Ρομπότ έχουν καταλάβει το κόσμο και εσείς με ακόμη λίγους νέους ενήλικες πρέπει να τα σταματήσετε. 
Το παιχνίδι θα είναι open-world shooter με τους παίχτες να έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν όπλα, τρόφιμα και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστούν απλά και μόνο εξερευνώντας γειτονικά μέρη και λεηλατώντας τα.
 Το multiplayer του παιχνιδιού θα είναι λίγο διαφορετικό, καθώς εσείς και ακόμη τρεις σύντροφοί σας θα ανταγωνιστείτε αντίπαλους παίχτες πολεμώντας ταυτόχρονα και τα ρομπότ, τα οποία και θα μπορείτε να καταστρέψετε .
 Σε περίπτωση που τραυματίσετε κάποιο ρομπότ, η ζημιά θα είναι μόνιμη, κάνοντας το έργο εξολόθρευσης τους ευκολότερο. Για τους λάτρεις των 80s, το Generation Zero υπόσχεται ότι θα ξυπνήσει τις αναμνήσεις σας με την μουσική, την ένδυση και πολλά ακόμη. Δεδομένου ότι το παιχνίδι θα είναι το πρώτο που κυκλοφορεί μόνη της η Avalanche Studios, περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε το τελικό αποτέλεσμα.

About Freegr network

Από το Blogger.