Μετατρέψτε τον παλιό υπολογιστή σας σε Amiga με το AmiKit!


 Το AmiKit είναι μια συλλογή από προεγκατεστημένα και προρυθμισμένα προγράμματα της Amiga που εκτελούνται με εξομοίωση σε Windows, macOS και Linux. Επίσης, το AmiKit είναι διαθέσιμο και για raspberry pi!

Εκτός από το αρχικό Workbench, το AmiKit παρέχει το Directory Opus Magellan και το Scalos σαν εναλλακτικές προτάσεις, ενώ η δυνατότητα "Rabbit Hole" επιτρέπει την εκτέλεση εφαρμογών Windows, Mac ή Linux μέσα από το AmiKit. Επίσης, στο AmiKit περιλαμβάνονται anti-aliased γραμματοσειρές, ανάλυση οθόνης Full HD 32-bit και υποστήριξη DualPNG Icons. Το πακέτο αυτό συνοδεύεται από αποκλειστικές εκδόσεις του Master Control Program (MCP) και MUI 5 (Magic User Interface).

 

 

Για την εκτέλεση του AmiKit, απαιτείται η ύπαρξη του αρχικού AmigaOS (έκδοση 3.x) και του Kickstart ROM (έκδοση 3.1), ενώ υποστηρίζεται και το AmigaOS 3.2 που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Μπορείτε επίσης να λάβετε τα απαραίτητα αρχεία από τα πακέτα Amiga Forever. Υποστηρίζει ακόμη και την εξομοίωση του AmigaOS 4.x (για PowerPC) εύκολα μέσω του Flower Pot.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε ένα εκτενές review του AmiKit από τον Dan Wood

 

  Πηγή

About Freegr network

Από το Blogger.