freegr

Στο «e-Καταναλωτής» οι καταναλωτές βλέπουν σε πραγματικό χρόνο τις τιμές των καυσίμων


Προβληματισμένοι είναι οι καταναλωτές, οι οποίοι άλλες τιμές καυσίμων βλέπουν στο παρατηρητήριο τιμών και άλλα ισχύουν στην πραγματικότητα. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στο Mega πως οι κατανα
λωτές θα πρέπει να συμβουλεύονται την εφαρμογή e-Καταναλωτής. «Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων παρέλαβε ένα εργαλείο που λέγεται παρατηρητήριο τιμών, το οποίο σωστά αναφέρεται ότι δεν έχει τιμές πραγματικές. Είναι οι τιμές που δηλώνουν τα πρατήρια και τα δηλώνουν ανά τακτά διαστήματα», δήλωσε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης. 
 Όπως δήλωσε ο υπουργός, οι καταναλωτές θα πρέπει να συμβουλεύονται την εφαρμογή e-Καταναλωτής προκειμένου να ενημερώνονται για τις τιμές και τις αυξήσεις στα καύσιμα. «Το εργαλείο που φτιάξαμε για τους καταναλωτές λέγεται e-Καταναλωτής. 
Είναι μία εφαρμογή που κατεβαίνει σε όλα τα κινητά δωρεάν. Έχουμε φτιάξει ειδικό σύστημα σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ και τα καύσιμα συμπεριλαμβάνονται με ανανέωση 24 ώρες. Άρα το εργαλείο το οποίο πρέπει οι καταναλωτές να χρησιμοποιούν για να μαθαίνουν τις τιμές των καυσίμων σε πραγματικό χρόνο είναι το e-Καταναλωτής». Ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε πως το παρατηρητήριο τιμών δεν έχει καταργηθεί, αλλά χρησιμοποιείται συμπληρωματικά με το e-Καταναλωτής.

About Freegr network

Από το Blogger.