freegr

ΠΡΟΣΟΧΗ- ΜΕΧΡΙ ελληνικά προϊόντα έχουν …στρατολογήσει οι επιτήδειοι του διαδικτύου

 


Ακόμα και τα ελληνικά προϊόντα έχουν …στρατολογήσει οι επιτήδειοι του διαδικτύου στην προσπάθειά τους να εξαπατήσουν επιχειρήσεις από κάθε γωνιά της Ελλάδας και να αποσπάσουν χρηματικά ποσά. 

Μια νέα απάτη φέρνει στο προσκήνιο το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Σεούλ αναφορικά με τις προσπάθειες εξαπάτησης ελληνικών επιχειρήσεων από εταιρεία με έδρα το Hong Kong.

Η ανακοίνωση αναφέρει τη μεθοδολογία που ακολουθείται και προτρέπει τους επαγγελματίες να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί:

«Παρακαλούμε για την ενημέρωση των μελών σας αναφορικά με την εταιρεία Golden Mango International Company, η οποία έχει απευθυνθεί σε τέσσερις ελληνικές εταιρείες οι οποίες ασχολούνται με την παραγωγή και εξαγωγή σπιρουλίνας με προφανή σκοπό την εξαπάτησή τους.

Ειδικότερα η εν λόγω εταιρεία, εμφανιζόμενη να έχει έδρα το Hong Kong, εκδηλώνει ενδιαφέρον να εισάγει  10.000 ευρώ από εταιρεία που έχει σχέση με την Πολωνία!

Σημειώνεται ότι σε μια περίπτωση η ελληνική εταιρεία που δέχθηκε αντίστοιχο αίτημα από την Golden Mango έθεσε υπόψη τους ότι δεν χρειάζεται το εν λόγω πιστοποιητικό, καθώς είχε ειδική ενημέρωση από το ανταπόκρισή της στο βασικό αίτημα να καταβάλει ποσό 9.500 € για έκδοση του επίμαχου πιστοποιητικού ισχύος, όπως τους ενημέρωσαν, 5 ετών.

Τα στοιχεία της εν λόγω εταιρείας είναι:

GOLDEN MANGO (GMNG) INTERNATIONAL CO. LIMITED

Address: Room 606, 6/F, Hollywood Centre, No. 77-91 Queen’s Road West, Sheung Wan, Hong Kong

Company number:   1725469,   VAT number 1725469,

Email: distribution@dealsmartsales.com; import@dealsmartsales.com, Website: http://dealsmartsales.com/ Director: Noufal Rizwan Kozhipurath Razack, www.dealsmartsales.com, Tel. +14409412962 Skype: live:.cid.80ab08f7212526f3

Έχοντας κάνει σχετική έρευνα σε εδώ επιμελητήρια δεν εντοπίσαμε στοιχεία για την εν λόγω εταιρεία και τους ενημερώσαμε για την προσπάθεια εξαπάτησης των ελληνικών επιχειρήσεων.

Σχετική ανακοίνωση θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα Agora.

Ο Προϊστάμενος

Κωνσταντίνος Δασκαλόπουλος

Σύμβουλος ΟΕΥ Β΄»

About Freegr network

Από το Blogger.