freegr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για την έλευση της έκδοσης Windows 12


 Η παρουσίαση των νέων Surface PCs της Microsoft στο συνέδριο Ignite ίσως έδωσε και το πρώτο στοιχείο για το νέο περιβάλλον χρήσης που θα δούμε με την έλευση της έκδοσης Windows 12. Αυτό ισχυρίζεται η ιστοσελίδα Windows Central που φημίζεται για το ξεψάχνισμα της παραμικρής λεπτομέρειας από αυτές τις παρουσιάσεις της εταιρείας.

Κατά την διάρκεια της αναφοράς στην εφαρμογή Microsoft Teams, η Microsoft δήλωσε πως το Windows 12 πιθανότατα θα λανσαριστεί μέσα στο 2024 και το slide αποκάλυπτε το νέο UI που σαφέστατα έχει αρκετές διαφορές σε σύγκριση με αυτό που βλέπουμε στο Windows 11. Η taskbar βρίσκεται στο κάτω μέρος με αρκετά μεγάλα εικονίδια διάφορων εφαρμογών, ενώ στο επάνω μέρος υπάρχει η μπάρα αναζήτησης κεντρικά, στην αριστερή πλευρά ο καιρός και στη δεξιά διάφορες πληροφορίες (ημερομηνία, ώρα, Wi-Fi, μπαταρία).

windows-12-leaked-ui.jpg

Η ομάδα του Windows Central επανασχεδίασε την εικόνα με βάση όσα τους είχαν δείξει από τη Microsoft σε εσωτερική παρουσίαση για μια πρωτότυπη έκδοση του Windows 12. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι απόλυτα σίγουρο πως θα φτάσει σε αυτήν την μορφή στους τελικούς χρήστες. Πάντως, το project έχει κωδική ονομασία NextValley και στόχος της εταιρείας είναι να το καταστήσει το ίδιο εύχρηστο και λειτουργικό σε όλες τις συσκευές Windows, μιας και υπάρχει πλέον μεγάλη ποικιλία διαφορετικών μορφών (υβριδικά PCs, οθόνες αφής, laptops με αναδιπλούμενη οθόνη κλπ.).

About Freegr network

Από το Blogger.