freegr

Η Canon ανακοινώνει το νέο της εκτυπωτή i-SENSYS LBP151dw

Η Canon ανακοίνωσε τον εκτυπωτή i-SENSYS LBP151dw, ο οποίος έχει σχεδιαστεί ως απάντηση στις προκλήσεις στον τομέα της εκτύπωσης που αντιμετωπίζουν οι μικρές ομάδες εργασίας σε γραφεία με περιορισμένο χώρο.

Πιο αναλυτικά, ο νέος LBP151dw σχεδιάστηκε για μικρούς χώρους γραφείων –όπως περιβάλλοντα τραπεζικών εργασιών, τουρισμού/φιλοξενίας και λιανικής πώλησης– και προσφέρει υποστήριξη για την καθιερωμένη γλώσσα εκτύπωσης PCL5e/6, γεγονός το οποίο βελτιώνει την ευελιξία ενσωμάτωσης σε υπάρχοντα δίκτυα.

Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία εγκατάστασης, η συσκευή είναι αρκετά μικρή ώστε να χωρά χωρίς πρόβλημα σε γκισέ, ρεσεψιόν ή χώρους αναμονής, παρέχοντας μια απλή και αξιόπιστη λύση για χώρους εξυπηρέτησης πελατών.

Ο LBP151dw βελτιστοποιεί τις δυνατότητες εργασίας μέσω φορητών συσκευών, χάρη στην ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi και στις εκτενείς δυνατότητες εκτύπωσης από φορητές συσκευές. Για βελτίωση της παραγωγικότητας, οι συσκευές iOS και Android μπορούν να χρησιμοποιούν τη δωρεάν εφαρμογή Canon PRINT Business, η οποία επιτρέπει την εκτύπωση εγγράφων, παρουσιάσεων και εικόνων από φορητές συσκευές εν κινήσει.

Με πρόσθετη υποστήριξη για την τεχνολογία Google Cloud Print, καθώς και την υπηρεσία Mopria Print για συσκευές Android, ο LBP151dw έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει μια βελτιστοποιημένη εμπειρία εκτύπωσης από φορητές συσκευές.

Χάρη στην ταχύτητα εκτύπωσης που φτάνει τις 27 σελ./λεπτό και την Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης, ο LBP151dw αποτελεί ιδανική λύση για επιχειρήσεις που επιζητούν τρόπους για να μειώσουν τον χρόνο διεκπεραίωσης των διαδικασιών του γραφείου. Οι τεχνολογίες Γρήγορης πρώτης εκτύπωσης της Canon επιτρέπουν την παραγωγή εγγράφων σε δευτερόλεπτα, ακόμη και από την κατάσταση αναστολής λειτουργίας, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να επικεντρώνονται στις πραγματικές προτεραιότητες κάθε ημέρας.

About Freegr network

Από το Blogger.