ειδήσεις

Φωτογραφίες των 200 Series Μητρικών της MSI!

Πάμε να δούμε πρώτοι τα αρχικά μοντέλα που θα προστεθούν στο lineup των νέων 200 Series μητρικών της MSI και θα συνοδεύσουν τη κυκλοφορία των Intel Kaby Lake επεξεργαστών της Intel! Το WCCFTech επικαλείται άγνωστες πηγές και δημοσιεύει το lineup των πρώτων Z270 μητρικών της MSI. Ανάμεσα στα μοντέλα βρίσκουμε γνώριμα ονόματα όμως όπως σε κάθε νέα γενιά, η εμφάνιση είναι το βασικό στοιχείο που επιδέχεται αλλαγή δια χειρός MSI.
Έτσι έχουμε τη πρώτη Z270 Gaming M7 η οποία έχει λεπτομέρειες κόκκινου χρώματος και νέα σχεδίασης heatsinks που προσθέτουν στον τομέα της εμφάνισης. Όλα τα νέα... trends όπως RGB LED και μεταλλικά καλύμματα σε PCIe και DRAM slots δίνουν το παρών και στη νέα γενιά της Intel. Όπως και το 2015, η σειρά θα περιλαμβάνει και τη Z270 Gaming M5 η οποία θα έχει ελαφρώς λιγότερα χαρακτηριστικά, όμως το RGB παραμένει! Στη συνέχεια η εταιρία αφήνει το κόκκινο των Gaming μητρικών περνώντας στη Z270 Gaming Pro Carbon η οποία φέρει τη carbon εμφάνιση που έχουμε δει και στις Z170 αλλά και X99 παραλλαγές της Ταϊβανέζικης εταιρίας.
Τα μεγάλα heatsinks θα διατηρήσουν τις θερμοκρασίες των VRM σε χαμηλά επίπεδα και ανάλογα το μοντέλο θα είναι και φωτιζόμενα. Νέες μητρικές θα δούμε και στο ITX lineup της εταιρίας με τη Z270I Gaming Pro Carbon AC η οποία χαρακτηρίζεται από τα multimedia features όπως το ασύρματο δίκτυο WiFi. Παράλληλα το χαρακτηριστικό Mystic Light LED με το συνοδευτικό app μπορεί να μετατρέψει τη μητρική σε ένα καλαίσθητο (και μη) motherboard με πλήθος χρωμάτων. Η Z270 KRAIT Gaming μητρική λαμβάνει και αυτή μερικές τροποποιήσεις από τη προηγούμενη γενιά έχοντας πιο λευκές λεπτομέρειες και ανασχεδιασμένα heatsinks. Στο lineup βρίσκουμε και πολλές B250 με πιο λιτά χαρακτηριστικά κάτι που θα αντικατοπτριστεί και στη τελική τιμή τους! Όλες τους θα κάνουν την εμφάνισή τους στις αρχές του έτους και αναμένονται στην επερχόμενη CES 2017.

About Freegr network

Από το Blogger.