ειδήσεις

Sony Cyber-shot HX350: προκαλεί με 50x super zoom

Οι παρατηρητικοί φωτογράφοι που ειδικεύονται στις λήψεις από smartphones θα αγαπήσουν τον συνδυασμό των εύχρηστων χαρακτηριστικών και του στυλ που έχει εμπνευστεί από μηχανές τύπου DSLR. Η HX350 εφαρμόζει αρμονικά στο χέρι σας, καθώς συνδυάζει μία φωτογραφική μηχανή μεγάλης απόδοσης σε ένα συμπαγές σώμα που προσφέρει απεριόριστες δημιουργικές δυνατότητες με μόνιμο φακό. Με το φακό ZEISS® Vario-Sonnar T, είστε έτοιμοι να τραβήξετε φωτογραφίες ή βίντεο κάτω από όλες τις συνθήκες, αφού προσφέρει τεράστιου εύρους οπτικό ζουμ 50x -- αντιστοιχεί σε ευρεία γωνία από 24 χιλιοστά μέχρι 1.200 χιλιοστά σούπερ τηλεφακού (ισοδύναμο με format 35 χιλιοστών).
Το Ζουμ Καθαρής Εικόνας διπλασιάζει τη μέγιστη μεγέθυνση σε κλίμακα 100x, που κόβει την ανάσα, φέρνοντας έτσι μακρινά κτίρια, ανθρώπους ή ζώα απίστευτα κοντά. Κάθε επαγγελματίας γνωρίζει πως η αστάθεια των φωτογραφικών μηχανών κατά τη λήψη δυσχεραίνει υπερβολικά τις φωτογραφίσεις που απαιτούν υψηλό ζουμ. Η λειτουργία SteadyShot μειώνει δραστικά τις ταλαντεύσεις της κάμερας για πιο σταθερές φωτογραφίες μέσα από μια σειρά λειτουργιών του φακού που ενεργοποιούνται άμεσα για να διορθώσουν ακόμη και την παραμικρή ασταθή κίνηση των χεριών του φωτογράφου.
Η λειτουργία Intelligent Active Mode κρατά τα Full HD βίντεο εξίσου ακριβή, χωρίς θολούρα, με τη μοναδική τεχνολογία ανάλυσης του κάδρου που μόνο η Sony διαθέτει. Οι λάτρεις των φωτογραφικών μηχανών θα εντυπωσιαστούν με τον αισθητήρα οπίσθιου φωτισμού Exmor RTM CMOS με 20.4 ενεργά megapixels και τον μηχανισμό επεξεργασίας εικόνας BIONZ X. Ακόμα κι αν φωτογραφίζετε χωρίς τρίποδο σε εσωτερικούς χώρους ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, θα εκτιμήσετε τις σταθερές εικόνες με χαμηλό θόρυβο και το πρωτογενές υλικό Full HD βίντεο.
 Η εύχρηστη Cyber-shot HX350 είναι εφοδιασμένη με πολλές, σημαντικές επιλογές. Διαθέτει ένα χειροκίνητο δακτύλιο για την ομαλή ρύθμιση του ζουμ και της εστίασης, καθώς και ένα εύκολα προσβάσιμο,βασικό κουμπί λειτουργιών για γρήγορη προσαρμογή στις αγαπημένες σας ρυθμίσεις. Με τον πλήρη P/A/S/M έλεγχο, έχετε όλες τις επιλογές που χρειάζονται για να δημιουργήσετε εκπληκτικές φωτογραφίες και Full HD βίντεο. Ακόμη, η φωτογραφική μηχανή διαθέτει λειτουργίας λήψης σε 24p που δίνει στο βίντεο μια πιο κινηματογραφική αίσθηση, μια λεπτομέρεια που οι δημιουργοί ταινιών θα λατρέψουν.

About Freegr network

Από το Blogger.