ειδήσεις

Η Samsung ετοιμάζει δύο smartphones με αναδιπλούμενη οθόνη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Samsung εργάζεται πάνω σε δυο νέα smartphones με αναδιπλούμενη οθόνη, με το ένα μοντέλο να αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην αγορά το 2017. Η συσκευή έρχεται με δυο οθόνες και λέγεται ότι θα αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES ή MWC τον επόμενο Ιανουάριο ή Φεβρουάριο. Είναι γεγονός πως ένα αναδιπλούμενο smartphone, το οποίο ανοίγει και μετατρέπεται σε tablet πάντοτε υπήρξε το «όνειρο» της βιομηχανίας.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης TechWorld τον περασμένο Ιούνιο, η Lenovo είχε παρουσιάσει στο κοινό ένα smartphone το οποίο θα μπορούσε να καμφθεί και να πάρει το σχήμα του βραχιολιού αλλά και ένα tablet το οποίο θα μπορούσε να συρρικνωθεί ως προς το μέγεθος και να μετατραπεί σε ένα phablet. Προς το παρόν καμιά από αυτές τις συσκευές δεν είναι διαθέσιμες στο κοινό, ωστόσο δείχνουν την τάση της αγοράς προς διαφορετικά αναδιπλούμενα concepts οθονών.
samsung
Οι νέες συσκευές της Samsung, που λέγεται ότι προετοιμάζονται πυρετωδώς, θα διαθέτουν τέτοιο σχεδιασμό ώστε να μπορούν να σταθούν με τρεις τρόπους. Ο πρώτος θέλει τις οθόνες της συσκευής να «κοιτάνε» προς τα έξω, με αποτέλεσμα η συσκευή να έχει μια οθόνη μπροστά και μια πίσω. Ο δεύτερος τρόπος θέλει τις δυο οθόνες να «κοιτάνε» η μια την άλλη εσωτερικά, έτσι ώστε να προστατεύονται από τυχόν θραύση κατά τη διάρκεια της μεταφοράς στην τσέπη του χρήστη ή σε μια βαλίτσα. Τέλος, θα είναι δυνατή η ενιαία χρήση των οθονών, σαν ένα tablet δηλαδή.
Πληροφορίες θέλουν πάντως τη Samsung να κινείται προσεκτικά στο χώρο, σε μια προσπάθεια να διερευνήσει τη ζήτηση που θα υπάρξει για μια τέτοια συσκευή και το ενδιαφέρον των καταναλωτών. Άλλωστε οι μνήμες από το φιάσκο του Galaxy Note 7 με τη διπλή ανάκληση είναι ακόμη νωπές και σίγουρα η εταιρεία πλέον προσέχει "διπλά" τις κινήσεις της στην αγορά...

About Freegr network

Από το Blogger.