ειδήσεις

Η Sony παρουσίασε το Revolution Pro PS4 controller!

Με αρχική τιμή τα 113 δολάρια, το χειριστήριο έρχεται με ενισχυμένα joysticks για καλύτερη ακρίβεια, ένα D-Pad 8 κατευθύνσεων, παραμετροποιήσιμα profiles για κάθε παιχνίδι ή game mode, και το πιο βασικό, βελτιωμένα και ενισχυμένα triggers, με πλαστικό κάλυμμα, καθώς και ένα καλώδιο μήκους τριών (ολόκληρων) μέτρων, το οποίο είναι και braded και επιτρέπει χαμηλότερο input lag λόγω του νέου λογισμικού των PS4 και PS4 Pro.
 Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να αλλάξει και το βάρος του χειριστηρίου, με τα περιεχόμενα βαρίδια, προσθέτοντας ή αφαιρώντας κάποια για περισσότερη άνεση. Τα custom profiles μπορούν να διαμορφωθούν μέσω ενός PC app, το οποίο επιτρέπει την πλήρη διαμόρφωση τους.
Έπειτα ο χρήστης μπορεί να διαλέξει και να αλλάξει προφίλ χρησιμοποιώντας τα δύο μικρά πλήκτρα, τα οποία βρίσκονται μέσα στις λαβές, και επιτρέπουν την επιλογή ανάμεσα στα 4 διαφορετικά προφίλ. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά σύμφωνα με τη Sony είναι ότι: Το καλώδιο είναι τριών μέτρων και αποσπάται για εύκολη αποθήκευση Το δεξιά και το αριστερό joystick είναι βελτιωμένα για καλύτερη ακρίβεια 4 macro/shortcut buttons App με λειτουργία σε Windows 7/8/10 Αλλαγή βάρους D-Pad 8 κατευθύνσεων Touch Pad Playstation,Share,Options πλήκτρα Θήκη Αποθήκευσης

About Freegr network

Από το Blogger.